«Γλυκές Αλχημείες»: Κέικ με τσένταρ και σύκα, μους και ζουμερό brownie

ΓΕΥΣΗ 18.11.2020 | 21:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Γλυκές Αλχημείες»: Κέικ με τσένταρ και σύκα, μους και ζουμερό brownie

ΤHESSNEWS-DESK

Το Σάββατο 21 Νοεμβρίου στις «Γλυκές Αλχημείες» ο Στέλιος Παρλιάρος ετοιμάζει ζουμερό brownie  με ξηρούς καρπούς και λαχταριστή ζεστή σοκολάτα, κέικ με τσένταρ και σύκα αλλά και μια αέρινη μους σοκολάτας.

 

Στη λίστα με τα αγαπημένα γλυκά του Στέλιου ξεχωριστή θέση κατέχει το σοκολατένιο brownie με ξηρούς καρπούς, που παραμένει ζουμερό και υγρό στο εσωτερικό του. Η γεύση απογειώνεται όταν πέφτει πάνω του προκλητικά μια πανεύκολη και λαχταριστή σος ζεστής σοκολάτας που φτιάχνεται μόλις με 3 υλικά.

Στη συνέχεια σειρά έχει το κέικ με τσένταρ και σύκα που θα λατρέψουν όσοι αγαπούν τα αλμυρά. Τυρί και σύκα ενώνονται και δημιουργούν ένα μοναδικό αλμυρό κέικ με γλυκές νότες, ιδανικό για πρωινό, σνακ, αλλά και βραδινό δίπλα σε ένα ποτήρι κρασί.

Τέλος, ο Στέλιος δείχνει μια παλιά γαλλική τεχνική με σύγχρονη εκτέλεση, την pâte à bombe και με αυτήν δημιουργεί μια υπέροχη, αέρινη μους σοκολάτας που θα σας μείνει αξέχαστη.

Ένα επεισόδιο γεμάτο ενθουσιασμό για την τέχνη της ζαχαροπλαστικής! «Γλυκές Αλχημείες» με τον Στέλιο Παρλιάρο, κάθε Σάββατο στις 20.00 στο OPEN.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω