Οι προτάσεις Λίλτση σε Ζορπίδη

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 10.11.2020 | 21:10 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Οι προτάσεις Λίλτση σε Ζορπίδη

THESSNEWS-DESK

Τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Μιχάλη Ζορπίδη πραγματοποίησε ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του δήμου Παύλου Μελά, Γιώργος Λίλτσης για τα προβλήματα της αγοράς.

 

«Το δεύτερο lockdown είναι μια μάχη. Έκτος από την μάχη που δίνουμε όλοι μας απέναντι στον αόρατο εχθρό, τον κορονοϊό, προκειμένου να περιορίσουμε την διασπορά του, οι επαγγελματίες δίνουν την δική τους μάχη, εκείνη της επιβίωσης. Το δεύτερο lockdown μπορεί να είναι η χαριστική βολή για εκείνους που τα κατάφεραν την άνοιξη. Πρέπει όλοι μαζί να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα και τις επιπτώσεις του κορονοϊού και να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο» δήλωσε ο κ. Λίλτσης.

Μεταξύ άλλων ο κ. Λίλτσης ζήτησε από τον πρόεδρο του ΕΕΘ να γίνει ενημέρωση των μελών του Επιμελητηρίου που δραστηριοποιούνται εντός των ορίων του δήμου Παύλου Μελά για την μείωση των δημοτικών τελών.  Ο επικεφαλής της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» ενημέρωσε επίσης τον κ. Ζορπίδη για την πρωτοβουλία της παράταξης να ξεκινήσει καμπάνια στο διαδίκτυο για την στήριξη της τοπικής αγοράς και των καταστημάτων της γειτονιάς. Η καμπάνια αυτή περιλαμβάνει τη δημιουργία ειδικής αφίσας, την οποία οι καταστηματάρχες μπορούν να εκτυπώσουν και να αναρτήσουν στα καταστήματά τους, προκειμένου να ευαισθητοποιήσουν τους καταναλωτές.

Ο κ. Λίλτσης εξέφρασε την ιδέα να πραγματοποιηθούν με την αρωγή του ΕΕΘ σεμινάρια χρήσης social media και νέων μέσων τα οποία θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν οι ενδιαφερόμενοι προς εξοικείωση, σε μια προσπάθεια να αναπτύξουν εναλλακτικούς τρόπους προώθησης των προϊόντων και των υπηρεσιών που προσφέρουν και τέλος, να δημιουργηθεί ένα σήμα ασφαλείας που θα διατεθεί στους καταστηματάρχες ώστε να ενημερώνουν κι αυτοί με τη σειρά τους πως στο κατάστημα τηρούνται όλα τα μέτρα.

«Ο πρόεδρος του ΕΕΘ έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τις προτάσεις της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ, ώστε όλοι μαζί ο καθένας με τον τρόπο του να συμβάλει στην αντιμετώπιση της πανδημίας και των επιπτώσεών της» δήλωσε ο κ. Λίλτσης.

Οι δυο άνδρες δε, συμφώνησαν να είναι σε διαρκή επικοινωνία για την υλοποίηση των παραπάνω προτάσεων.

Σημειώνεται πως η πρωτοβουλία της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» θα συνεχιστεί με ενημέρωση των επαγγελματιών και επαφές με άλλους θεσμικούς παράγοντες της πόλης.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω