Πρόεδρος του «Taxiway» στο ΡΘ: Τι ισχύει πλέον με τα άτομα στα ταξί

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 30.10.2020 | 11:25 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Πρόεδρος του «Taxiway» στο ΡΘ: Τι ισχύει πλέον με τα άτομα στα ταξί

THESSNEWS-DESK

Το lockdown στη Θεσσαλονίκη φέρνει αλλαγές στην καθημερινότητα των πολιτών και σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχει σύγχυση για το τι ισχύει και τι όχι.

Ο πρόεδρος του «Taxiway», Θεόδωρος Σταυρίδης μίλησε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο  αναφορικά με το τι ισχύει στα ταξί.

«Καθώς δεν υπάρχει μια νέα ΚΥΑ ισχύει ότι ίσχυε και την προηγούμενη φορά στα μέτρα του lockdown. Ένας γονέας για παράδειγμα με τα ανήλικα τέκνα του, όταν είναι πρώτου βαθμού συγγένεια μπορούν να επιβιβαστούν στο όχημα», είπε.

«Ζούμε τραγικές και πρωτόγνωρες καταστάσεις, οι έλεγχοι είναι περίεργοι πολλές φορές.
Ας πούμε και κάποιος που θα πάει στο νοσοκομείο χρειάζεται συνοδό. Και εκεί υπάρχει αυτή η διαφοροποίηση, πολλές φορές όμως πρέπει να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες» τόνισε.

«Εξυπακούεται ότι πρέπει να μπαίνουν περισσότερα άτομα αλλά και η οικονομική κατάσταση των ανθρώπων δεν τους επιτρέπει να πάρουν ταξί», είπε και πρόσθεσε ότι ως λύση, έγινε πρόταση στο υπουργείο, να υπάρξει ένα είδους voucher προς τις οικογένειες τουλάχιστον της ημέρες της πανδημίας για να μπορεί να κάνει χρήση ταξί.

Υπενθυμίζεται ότι στο επίπεδο 4 στα ταξί επιτρέπεται έως ένας επιβάτης.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω