Ζυμώσεις με φόντο τις κάλπες του 2023

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 27.10.2020 | 22:40 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ζυμώσεις με φόντο τις κάλπες του 2023

γράφει ο ΠΑΡΑΔΗΜΑΡΧΟΣ

Πρόσω ολοταχώς για τις εκλογές του 2023 βάζει, όπως μαθαίνουμε η παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ» στο δήμο Παύλου Μελά με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον γιατρό, Γιώργο Λίλτση.

 

Το βράδυ της περασμένης Παρασκευής η δημοτική ομάδα της «ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ» συναντήθηκε και καθόρισε την αντιπολιτευτική της δράση απέναντι στην διοίκηση και το δήμαρχο Δημήτρη Δεμουρτζίδη.

Ο κ. Λίλτσης τόνισε στα στελέχη της παράταξής του πως «η δυσαρέσκεια του κόσμου είναι μεγάλη και πως το έργο του πρώτου χρόνου της διοίκησης είναι μηδαμινό». Αξιολόγησε μάλιστα το έργο αυτό με βαθμό «κάτω από τη βάση».

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καθοριστούν οι δράσεις της παράταξης, πάντα με τήρηση των υγειονομικών κανόνων και των μέτρων που έχει επιβάλει η Πολιτεία και οι ειδικοί.

«Δυστυχώς, η διοίκηση του δήμου Παύλου Μελά επιμένει να μην ακούει και τα αδιαφορεί. Οι πολίτες κουράστηκαν. Βρόμικες γειτονιές, χαλασμένα πεζοδρόμια, έλλειψη πρασίνου, λακκούβες στους δρόμους είναι μόνο ορισμένα από αυτά που συναντά κάνεις στον δήμο Παύλου Μελά, έναν δήμο με προοπτικές ανάπτυξης» σχολίασε μεταξύ άλλων ο κ. Λίλτσης.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω