8 λέξεις: Από σήμερα, όλα αλλάζουν… - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

Media 26.10.2020 | 15:19 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

8 λέξεις: Από σήμερα, όλα αλλάζουν… - Τι θα δούμε αυτή την εβδομάδα

THESSNEWS-DESK

Τίποτα δεν θα είναι πια το ίδιο… και 8 Λέξεις δεν μπορούν να περιγράψουν τις καταιγιστικές εξελίξεις που έρχονται από σήμερα στην καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ.

Σχέσεις χρόνων που δοκιμάζονται… Γονείς ένα βήμα πριν την κατάρρευση… Ζευγάρια στα όρια της διάλυσης… Ισορροπίες που κρέμονται από μια κλωστή… Όλα αυτά θα τα παρακολουθήσουμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς ξεκινώντας από απόψε στις 21.00.

Οι «8 Λέξεις» κερδίζουν συνεχώς το ενδιαφέρον των τηλεθεατών από την αρχή της σεζόν, ανεβάζοντας τη σειρά στην πρώτη θέση στη ζώνη μετάδοσής της με ποσοστό 20,3% στο σύνολο κοινού και με 1.770.794 τηλεθεατές να την έχουν παρακολουθήσει έστω και για 1 λεπτό.

 

Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας (Δευτέρα 26-Πέμπτη 29 Οκτωβρίου)

Ο Μιλτιάδης (Κ. Νικολάου), με πόνο ψυχής, κάνει το χρέος του και καταδίδει τον Φοίβο (Τ. Ντ’ Ερρίκο) στην αστυνομία. Αποκαλύπτει όλη την αλήθεια στην Κατερίνα (Ε. Μελή) και έρχεται σε μία τρομερή σύγκρουση με τον γιο του, ο οποίος μετά από καταδίωξη συλλαμβάνεται για τις αποτρόπαιες πράξεις του αλλά δεν μετανιώνει για τίποτα.

Το ντόμινο των εξελίξεων μετά την αποκάλυψη έχει τρομερές συνέπειες για την οικογένεια Μαρόγλου με τον Μιλτιάδη να παραιτείται από τη θέση του στο κόμμα, την Κατερίνα να καταρρέει και να κατηγορεί τον σύζυγό της ότι πρόδωσε το παιδί τους και την Ιφιγένεια (Ι. Τζόλα) να αδυνατεί να διαχειριστεί την κατάσταση. Όταν η Κατερίνα έρχεται αντιμέτωπη με τον γιο της, λυγίζει και φτάνει στα άκρα.

Ο Οδυσσέας (Α. Γεωργίου), πικραμένος από την αμφισβήτηση της Έρσης (Ν. Κηρύκου), επιμένει για το διαζύγιο. Όταν όμως οι δυο τους μαθαίνουν για τα γεγονότα, σοκάρονται, αποφασίζουν να βάλουν στην άκρη τις διαφορές

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω