«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

Media 24.10.2020 | 22:15 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Χαιρέτα μου τον Πλάτανο»: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια

THESSNEWS-DESK

Ανατροπές, έρωτες, ίντριγκες, πάθη, αλλά πάνω απ’ όλα γέλιο, μας χαρίζουν τα νέα επεισόδια της κωμικής σειράς της ΕΡΤ1 «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», που μέσα από σπαρταριστές καταστάσεις, μας ταξιδεύει όλους στο χωριό μας, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, στις 20:00.

 

 

Δευτέρα 26/10, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 11ο. Η Χρύσα βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς ο Κανέλλος της αποκαλύπτει το βίντεο με τη δολιοφθορά. Θα καταφέρει η Χρύσα με τα τερτίπια της να πείσει τον Κανέλλο να το κρατήσει κρυφό; Την ίδια ώρα, ο Ασημάκης παίρνει τυχαία από την Κική μια σημαντική πληροφορία για το οικόπεδο δίπλα στο σπίτι του Βαγγέλα. Ο παράξενος αυτός επισκέπτης μοιάζει να έχει κάποιο μυστικό σχέδιο... Η Βαρβάρα συγχωρεί τον Ηλία και συμμαχούν ξανά, με επίκεντρο το θέμα της υπογεννητικότητας, ενώ η παρεξήγηση με το «πρόβλημα» του Παναγή συνεχίζεται, αφού η Φιλιώ ενημερώνει τον Παρασκευά και εκείνος καταλήγει να ζητάει τη βοήθεια της Κατερίνας.

Τρίτη 27/10, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 12ο. Δεν έχουν τελειωμό οι τσακωμοί της Κατερίνας με τον Παναγή. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγματα εκτροχιάζονται από την πλευρά του Παναγή και η ρήξη μοιάζει οριστική. Οι τσακωμοί, όμως, για την Κατερίνα δεν τελειώνουν εδώ, καθώς βλέπει τη Μάρμω να παίρνει την Πάολα και καβγαδίζει και μαζί της. Τι είναι, όμως, αυτό που κάνει τη Μάρμω να βλέπει τόσο εχθρικά την Κατερίνα; Στην Αθήνα, η Μυρτώ μαθαίνει τι έγινε μεταξύ Παναγή και Κατερίνας στο χωριό και βάζει τον Τζώρτζη να συμμετάσχει σ’ ένα σχέδιο που δεν του αρέσει διόλου, αλλά στη μανούλα δεν μπορεί να πει όχι… Όλα δείχνουν πως το Κατερινάκι μας είναι πραγματικά ανεπιθύμητο στον τιμημένο Πλάτανο. Θα το βάλει κάτω, εγκαταλείποντας τη διεκδίκηση της διαθήκης;

Τετάρτη 28/10, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 13ο. Ο Ασημάκης ξεθάβει σκάβοντας την ιστορική εικόνα της Παναγίας της Πλατανιώτισσας. Μόλις το ανακοινώνει σε Παρασκευά και Χαραλάμπη, τον ανακηρύσσουν ήρωα και ο Παρασκευάς τού παρέχει στέγη προκαλώντας την οργή του Ηλία! Το σχέδιο της Μυρτώς έχει επιτυχία, καθώς ο Λουκάς προετοιμάζει μια παράτολμη κίνηση, για να κερδίσει την Κατερίνα. Παράλληλα, η Κατερίνα, μετά τον καβγά με τη Φιλιώ, έχει πειστεί πως το χωριό τούς σαμποτάρει. Το θέμα της εικόνας συζητιέται στο συμβούλιο και αποφασίζουν να γιορτάσουν την εύρεσή της, η Μάρμω όμως αντιδρά έντονα… Ο Ηλίας, όμως, έχει άλλα σχέδια για την εικόνα και δεν θα διστάσει να τα βάλει σε εφαρμογή με απρόβλεπτες συνέπειες για τον Πλάτανο.

Πέμπτη 29/10, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 14ο. Η Μάρμω αποκαλύπτει στον παπά την αληθινή ιστορία της εικόνας και τον προτρέπει να την εξαφανίσει και πάλι μιας και εξαιτίας της στο παρελθόν γεννήθηκε η έχθρα ανάμεσα στα δυο χωριά. Παναγής και Κατερίνα κοντράρονται, καθώς η Κατερίνα προσπαθεί να τους αποδείξει, ανεπιτυχώς, πώς μια γυναίκα μπορεί να τα καταφέρει στο σκάψιμο το ίδιο καλά όσο και ένας άντρας. Η κόντρα τελικά τους φέρνει πολύ κοντά, όταν και οι δυο τους πέφτουν στη λακκούβα που έσκαβαν! Η Μάρμω μοιάζει να κρατάει καλά κρυμμένο το μυστικό του Βαγγέλα για το πού βρήκε τα εκατομμύρια και μάλιστα να συνεχίζει την πολύ κερδοφόρα επιχείρησή του.

Παρασκευή 30/11, ώρα 20:00

Eπεισόδιο 15ο. Ολόκληρο το χωριό βρίσκεται σε αναστάτωση με τις ετοιμασίες της γιορτής για την Παναγιά την Πλατανιώτισσα! Ο Παναγής προσκαλεί την Κατερίνα στον χορό προς μεγάλη απογοήτευση της Χρύσας. Ο Παρασκευάς με τον Χαραλάμπη προσπαθούν να κλέψουν την εικόνα, γιατί φοβούνται ότι ο παπάς θα προσπαθήσει να την εξαφανίσει, αλλά πέφτουν πάνω στον Κανέλλο, που δεν τους αφήνει πολλά περιθώρια! Ο Τζώρτζης δεν χάνει ευκαιρία να πει στον Λουκά για το γλέντι του χωριού και την Κατερίνα, που είναι εκεί μαζί με τον Παναγή. Ο Λουκάς ετοιμάζει πυρετωδώς το σχέδιό του. Ο Παναγής στον χορό υπερασπίζεται γενναία τη Χρύσα από κάποιους ενοχλητικούς Φωτεινιώτες. Η Χρύσα, προς μεγάλη απογοήτευση της Κατερίνας, πέφτει στην αγκαλιά του.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω