Κλειστά καταστήματα προτείνει για αύριο ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

THESSCITY 10.1.2017 | 21:26 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κλειστά καταστήματα προτείνει για αύριο ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης

ΖΩΗ ΤΑΣΚΑ || [email protected]

Εξαιτίας της πρωτοφανής κακοκαιρίας που «χτύπησε» σήμερα τη Θεσσαλονίκη και λόγω των πολλών προβλημάτων που δημιουργήθηκαν ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης προτείνει, αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, τα εμπορικά καταστήματα της πόλης να παραμείνουν κλειστά.

Πιο συγκεκριμένα, ο Παντελής Φιλλιπίδης πρόεδρος του Εμπορικoυ Συλλόγου Θεσσαλονίκης δήλωσε στη ThessNews « εμείς προτείνουμε λόγω των αντίξοων συνηκών που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη πόλη της Θεσσαλονίκης και λόγω των προβλέψεων των μετρολόγων, και λόγω του ότι λένε ότι οι δρόμοι θα γίνουν παγοδρόμια, προτείναμε στην αγορά να μην ανοίξει αύριο. Αυτό που έγινε σήμερα ήταν κάτι ανεπανάληπτο και εκτός του ότι δεν έγινε τίποτα στην αγορά ταλαιπωρηθήκαμε είτε εμείς είτε οι υπάλληλοι για να φτάσουμε στα σπίτια μας».

Ο κ. Φιλλιπίδης προσθέτει «προτείναμε να παραμείνει κλειστή η αγορά για να διευκολύνουμε και την αγορά και όλους αυτούς που έχουν μεγάλη ανάγκη να κυκλοφορήσουν».

«Αποφασίσαμε αυτές τις ώρες που θα χαθούν αύριο να προχωρήσουμε σε μια άλλη διαδικασία για να τις κερδίσουμε σε μια μέρα που πραγματικά θα υπάρχει δουλειά γιατί δεν έχει νόημα να ανοίγεις την αγορά χωρίς να έχει δουλειά» καταλήγει.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω