30 Χρόνια Renault CLIO: Συνάντηση Πρωταθλητών!

AUTO-MOTO 18.10.2020 | 21:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

30 Χρόνια Renault CLIO: Συνάντηση Πρωταθλητών!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ

Από το 1990 που πρωτοεμφανίστηκε, το Renault CLIO,  έμελε να γίνει best-seller αυτοκίνητο του Groupe Renault, εκτοξεύοντας τις πωλήσεις στα ύψη καθώς περισσότεροι από 15 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο, εμπιστεύτηκαν την ασφάλειά τους επάνω του.

Κατά την διάρκεια της ενηλικίωσής του, ανακηρύχτηκε, ως το πιο αγαπημένο μοντέλο των Γάλλων οι οποίοι αισθάνονται ιδιαιτέρως υπερήφανοι για την ύπαρξή του. Οι βραβεύσεις του δεν έμειναν μόνο εντός των τειχών της Γαλλίας, επεκτάθηκαν και σε όλη την Ευρώπη καθώς 2 φορές, κέρδισε τον τίτλο του ευρωπαϊκού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» (1991 και 2006)και μια φορά τον τίτλο του ελληνικού «Αυτοκινήτου της Χρονιάς»(2014).

Το 2013 κατάφερε να σκαρφαλώσει στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας του (Bsegment) σε όλη την Ευρώπηενώ κατά τη διάρκεια της πορείας του έχει καταφέρει να κατακτήσει την 1η θέση των πωλήσεων της Ευρώπης ανεξαρτήτως κατηγορίας. Φέτος, κλείνει, πανηγυρικά, το πρώτα 30 χρόνια μιας ζωής γεμάτης επιτυχίες, με τεχνολογική και αισθητική υπεροχή. Τα πρώτα 30 χρόνια μιας θρυλικής πορείας, τόσο στην Ευρώπη όσο και στην Ελλάδα, όπου αγαπήθηκε από τον κόσμο και έγινε κομμάτι της καθημερινότητάς του.

Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να σου εύχεται «Χρόνια Πολλά», για αυτή τη θρυλική σου πορεία, ένας… Θρύλος;

Η Renault, Επίσημος Χορηγός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, της ομάδας που έχει διαγράψει μια αντίστοιχα αξιοζήλευτη πορεία στα ελληνικά και ευρωπαϊκά, γιορτάζει με τον Ολυμπιακό τα 30 χρόνια επιτυχίας του Renault Clio. Η συνεύρεση των δύο αυτών θρυλικών δυνάμεων, των γηπέδων και των δρόμων, μόνο εκρηκτική μπορεί να χαρακτηριστεί. Σε γιορτινό κλίμα, τρεις αγαπημένοι παίκτες του Ολυμπιακού, οι Γιαν Εμβιλά, Ραφίνια και Αχμέντ Χασάν, επισκέφτηκαν τα κεντρικά γραφεία της ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε. αποκλειστικού εισαγωγέα Renault και Dacia στην Ελλάδα, στο Περιστέρι, για να φωτογραφηθούν με το νέο Renault CLIO 5ης γενιάς, αλλά και για να του… ευχηθούν, με το δικό τους τρόπο, «Χρόνια Πολλά». Οι διάσημοι παίκτες του Ολυμπιακού, στα πλαίσια της επίσκεψής τους, είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν το γαλλικό bestseller, εκφράζοντας τον ενθουσιασμό τους για τη σπορτίφ και άνετη οδική του συμπεριφορά, τους χώρους του, αλλά και την υψηλή τεχνολογία που προσφέρει.  Στο τέλος της επίσκεψής τους, οι παίχτες του Ολυμπιακού υπέγραψαν τις επετειακές, επίσημες φανέλες της ομάδας, με τον συμβολικό αριθμό «30» στην πλάτη.  Μετά από μια τέτοια «θρυλική» συνάντηση, οι πορείες τόσο του Renault CLIO,όσο και του Ολυμπιακού, είναι βέβαιο ότι θα συνεχίσουν να μας γεμίζουν με συγκινήσεις και πρωτιές.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω