Ο δήμαρχος Κοζάνης στο ΡΘ για το lockdown: Κάτι δεν κάναμε καλά – Το αδιαχώρητο στο νοσοκομείο (audio)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 16.10.2020 | 09:22 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ο δήμαρχος Κοζάνης στο ΡΘ για το lockdown: Κάτι δεν κάναμε καλά – Το αδιαχώρητο στο νοσοκομείο (audio)

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

«Το φοβόμασταν αλλά δυστυχώς το πάθαμε», τόνισε ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο για το lockdown που επιβλήθηκε στην Κοζάνη.

«Οι εικόνες που βλέπαμε δεν διαφοροποιούνταν ιδιαίτερα από αυτό που συνέβαινε στην χώρα μας. Σε κάθε περίπτωση θέλω να πω ότι προφανώς κάτι δεν κάναμε καλά οι κάτοικο της περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης. Είχαμε για παράδειγμα σε μια υπηρεσία επτά κρούσματα φαντάζεστε αυτά πόσο εξαπλώνονται», υπογράμμισε ο δήμαρχος.

«Τα περισσότερα κρούσματα ήταν νεαρής ηλικίας όλοι θέλουμε να ζήσουμε, οι νέοι ακόμα περισσότερο πρέπει να προσέχουμε όμως. Να τηρούμε κάποια μέτρα. Στο νοσοκομείο γίνεται το αδιαχώρητο ήδη από προχθές περιστατικά διακομίζονται σε γειτονικά νοσοκομεία», είπε ο δήμαρχος.

«Νομίζω και στη νεολαία υπήρξε πρόβλημα. Τον καιρό που η Κοζάνη ήταν ανοιχτή και διάφοροι νομοί ήταν κλειστοί τα μαγαζιά γέμιζαν με πολίτες άλλων περιφερειακών ενοτήτων. Από κάπου ήρθε δεν το ελέγξαμε σωστά και ήρθε», είπε από την μεριά του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ο δημοσιογράφος του e-ptolemeos.gr Ζήσης Πιτσιάβας.

 

Ακούστε το ηχητικό

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω