Η Jeep παρουσίασε το νέο Wrangler 4xe

AUTO-MOTO 9.10.2020 | 21:20 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η Jeep παρουσίασε το νέο Wrangler 4xe

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Το πιο ικανό, το πιο προηγμένο και το πιο φιλικό προς το περιβάλλον Wrangler που κατασκευάστηκε ποτέ, παρουσίασε η  Jeep στις Η.Π.Α.. 

Θα το δούμε στις αρχές του 2021 στην κυκλοφορία. Η συνολική απόδοσή των κινητήρων του, έχουν συνολική απόδοση 375 ίππων (280 kW) και η Ροπή του φτάνει τα 637 Nm! Η  Plug-in Hybrid τεχνολογία του Wrangler 4xe προσφέρει αυτονομία με αμιγώς ηλεκτρική κίνηση που αγγίζει τα 50χλμ.

Η θρυλική μάρκα τα επόμενα χρόνια θα προσφέρει εξηλεκτρισμένες εκδόσεις όλων των μοντέλων της, οι οποίες θα φέρουν το λογότυπο 4xe και θα αποτελούν τα πιο ικανά και οικολογικά Jeep, ανεβάζοντας παράλληλα σε ένα νέο επίπεδο την τεχνολογία 4x4. Το προηγμένο σύστημα κίνησης του Wrangler 4xe αποτελείται από δύο ηλεκτροκινητήρες, μια συστοιχία μπαταριών υψηλής τάσης, έναν υπερσύγχρονο Turbo κινητήρα βενζίνης 2 λίτρων και ένα ανθεκτικό αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων.

 

Το σύνολο αποτελεί την πιο προηγμένη επιλογή που δημιουργήθηκε ποτέ για ένα Wrangler. Η ροπή από τους ηλεκτροκινητήρες είναι άμεσα διαθέσιμη, ενώ το σύστημα προσφέρει και μια άμεση και αθόρυβη λειτουργία Stop & Start για ακόμα χαμηλότερη κατανάλωση καυσίμου.

 Η Jeep εδώ και 80 χρόνια έχει αποδείξει την ηγετική της θέση στα οχήματα 4x4 δημιουργώντας το πρώτο αυτόματο σύστημα μόνιμης τετρακίνησης, το πρώτο κιβώτιο υποπολλαπλασιασμού και την πρώτη αντιστρεπτική ράβδο με ηλεκτρονική αποσύνδεση. Έτσι η ένταξη της υβριδικής τεχνολογίας στην προϊοντική της γκάμα, αποτελεί μια φυσική εξελικτική πορεία. Η διάθεση του Wrangler 4xe θα γίνει σε παγκόσμια κλίμακα με την κατασκευή του μοντέλου να πραγματοποιείται στη μονάδα παραγωγής της FCA στο Τολέδο του Οχάιο των Η.Π.Α.

 

Η τιμή αγορά του υπολογίζεται κοντά στις 40.000€ Χαράς ευαγγέλια λοιπόν για τους λάτρεις της περιπέτειας η οποία πλέον επισήμως εξηλεκτρίζεται!

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω