Κορωνοϊός: Η ερώτηση που ενόχλησε τον Νίκο Χαρδαλιά

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 2.10.2020 | 19:40 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κορωνοϊός: Η ερώτηση που ενόχλησε τον Νίκο Χαρδαλιά

THESSNEWS-DESK

Ανέβηκαν οι τόνοι κατά την σημερινή ενημέρωση για τον κορωνοϊό. Ο Νίκος Χαρδαλιάς «φούντωσε» όταν ερωτήθηκε αν τα επιδημιολογικά στοιχεία που έχουμε αυτή τη στιγμή είναι τέτοια ώστε να μη χρειαστεί λήψη νέων μετρων.

Παράλληλα ο κ. Μαγιορκίνης ανέφερε ότι αύξηση των κρουσμάτων στα παιδιά δεν είναι παράλογη αλλά ακολουθεί τη συνολική πορεία της επιδημίας.

"Για την αύξηση των κρουσμάτων σε μικρές ηλικίες και αν έχει σχέση με το άνοιγμα των σχολείων: Η αύξηση 60-70% που βλέπουμε είναι ανάλογη με αυτή που βλέπουμε στους ενήλικες και δεν σχετίζεται με αυτό" απάντησε ο Γκ. Μαγιορκίνης με τον Νίκο Χαρδαλιά να σχολιάζει από τη δική του μεριά:

"Ο μέσος όρος των νέων κρουσμάτων στην Αττική από τότε που εξαγγείλαμε τα μέτρα παραμένει σταθερός. Αυτό σημαίνει ότι είμαστε σε φάση που πρέπει να τηρηθούν τα μέτρα που είναι σε ισχύ. Είμαι ευγνώμων για την ανταπόκριση των Ελλήνων. Και αν συνεχίσουμε με προσοχή δε θα χρειαστεί κανένα lockdown. Είμαστε μακριά από λογικές lockdown. Υπάρχουν ζητήματα επιβίωσης νοικοκυριών. Ας παραμείνουμε όλοι ψύχραιμοι και νηφάλιοι".

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω