«Αρπάχτηκαν» στον αέρα Γιαννούλης - Μπογδάνος: «Ακροδεξιό απολειφάδι» (VIDEO)

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 28.9.2020 | 12:36 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Αρπάχτηκαν» στον αέρα Γιαννούλης - Μπογδάνος: «Ακροδεξιό απολειφάδι» (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

«Άναψαν τα αίματα» στον αέρα της εκπομπής «Κοινωνία Ώρα Mega» με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη και τον βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνο Μπογδάνο να «αρπάζονται» με αφορμή ένα tweet που έκανε ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος την Κυριακή για τις καταλήψεις και τους μαθητές που συμμετέχουν σε αυτές.

Ο Χρήστος Γιαννούλης χαρακτήρισε τον βουλευτή της ΝΔ «ακροδεξιό απολειφάδι» κατηγορώντας τον πως χαρακτήρισε τα παιδιά φίδια και πιθήκους. «Λυπάμαι πολύ, δεν θα μπω σε συνομιλία με τον κ. Μπογδάνο αν δεν ζητήσει συγγνώμη. Δεν αναγνωρίζω σαν συνομιλητή μια ακροδεξιά χυδαιότητα αν δεν ζητήσει συγγνώμη από όλους τους γονείς τους οποίους κατηγόρησε ότι μεγαλώνουν φίδια και πιθήκους. Οι ανοησίες Μπογδάνου προσβάλλουν την ελληνική κοινωνία» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Γιαννούλης.

Ο κ. Μπογδάνος αντέδρασε λέγοντας ότι δέχεται ανοίκεια επίθεση από τον κ. Γιαννούλη και πως δεν δέχεται κριτική περί ακροδεξιάς «από συνεργάτες της Χρυσής Αυγής και των Ανεξάρτητων Ελλήνων».

Παράλληλα είπε ότι η αναφορά «τι φίδι ανεχόμαστε στον κόρφο των σχολείων μας» που συνόδευε το σκίτσο στο tweet του δεν είχε να κάνει με τους γονείς αλλά με τις καταλήψεις και τους καταληψίες. «Οι καταλήψεις καταστρέφουν τις υποδομές και εμπεδώνουν κουλτούρα τραμπουκισμού και ανομίας και μάλιστα η κυβέρνηση έχει καθυστερήσει να τις «σπάσει» με έννομα μέσα» είπε.

Και συμπλήρωσε: «Οι καταλήψεις έβγαλαν τις γενιές του Τσίπρα, είναι παράνομες και δεν έχουν θέση στα ελληνικά σχολεία». Ξεκαθάρισε δε πως φίδια δεν εννοούσε τα παιδιά αλλά τους «ινστρούχτορες» τους.

Ο Γιώργος Καμίνης από την πλευρά του σημείωσε πως δεν θα βρισκόμασταν σήμερα στο σημείο να έχουμε καταλήψεις αν η κυβέρνηση είχε μεριμνήσει νωρίτερα για εξεύρεση αιθουσών σε συνεργασία με τους δήμους ή για διπλές βάρδιες στα σχολεία. «Θέλουμε τα σχολεία ανοιχτά» είπε. Μάλιστα σχολίασε ότι τα σχολεία που έκλεισαν λόγω κατάληψης είναι τα σχολεία των φτωχών κι όχι τα ιδιωτικά.

 

Δείτε το βίντεο

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω