Δωρεάν χιλιόμετρα για τα αμιγώς ηλεκτρικά & Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz & smart EQ

AUTO-MOTO 25.9.2020 | 07:40 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δωρεάν χιλιόμετρα για τα αμιγώς ηλεκτρικά & Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz & smart EQ

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

To πρωτοποριακό πρόγραμμα Drive Green Welcome, το οποίο η Mercedes-Benz Ελλάς έχει αναπτύξει μαζί με την ELPEDISON, τον στρατηγικό της συνεργάτη στον τομέα της ηλεκτροκίνησης, εξελίσσεται διαρκώς με στόχο να παρέχει όσο το δυνατόν περισσότερα προνόμια στους καταναλωτές που δίνουν ψήφο εμπιστοσύνης στην ηλεκτροκίνηση.

Έτσι, είτε πρόκειται για αμιγώς ηλεκτρικά, είτε για Plug-in υβριδικά αυτοκίνητα Mercedes-Benz και smart EQ,η Mercedes-Benz Ελλάς επιδοτεί τώρα μέρος της ηλεκτρικής ενέργειας (kWh) που καταναλώνει ο τελικός πελάτης για τη φόρτιση του οχήματός του. Με αυτόν τον τρόπο όσοι επιλέγουν ένα αμιγώς ηλεκτρικό ή plug-in υβριδικό μοντέλο έχουν κάθε μήνα πολλά «δωρεάν χιλιόμετρα» για τις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Πιο συγκεκριμένα, η ειδική επιδότηση της Mercedes-Benz Ελλάς υλοποιείται μέσω του οικιακού προγράμματος ηλεκτρικού ρεύματος Drive Green Welcome Electricity και ισχύει για συνδυαστικούς πελάτες Mercedes-Benz ή smartEQ &ELPEDISON εφόσον πληρούνται οι εξής προϋποθέσεις:

  • Οι πελάτες έχουν αγοράσει ή μισθώσει αμιγώς ηλεκτρικό ή Plug-inhybrid όχημα Mercedes-Benz ή smartEQ από 01.01.2020 έως 31.12.2020.
  • Οι πελάτες έχουν συνάψει σύμβαση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας με την ELPEDISON και έχουν οικιακό μετρητή ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Αναλυτικότερα, η επιδότηση από τη Mercedes-Benz Ελλάς σε ηλεκτρική ενέργεια (kWh) έρχεται να προστεθεί στις δωρεάν 40 kWh ανά μήνα που προσφέρει ήδη η ELPEDISON μέσω  του προγράμματος Drive Green Welcome Electricity και μεταφράζεται, ενδεικτικά, σε  δωρεάν χιλιόμετρα (km)*οδήγησης ανά μήνα, για κάθε μοντέλο EQως εξής:

 

  • smartEQ       1.400 χιλιόμετρα/μήνα(190 kWh/μήνα Δωρεάν)
  • EQC             1.250 χιλιόμετρα/μήνα)240 Kwh/μήνα Δωρεάν)
  • Plug-In-υβριδικά   650 χιλιόμετρα/μήνα ( 140 Kwh/μήνα Δωρεάν)

 

Η προαναφερόμενη επιδότηση που προσφέρει η Mercedes-Benz Ελλάς σε συνδυασμό με τις δωρεάν kWhπου προσφέρει η ELPEDISON καλύπτουν μεγάλο μέρος από τις ετήσιες ανάγκες καταναλισκόμενης ενέργειας στα αμιγώς ηλεκτρικά ή Plug-in-υβριδικά οχήματα Mercedes-Benz ή smartEQ, γεγονός που αποτελεί σημαντικό όφελος για τον πελάτη. Η διάρκεια της ειδικής επιδότησης είναι ένα έτος από την ημερομηνία ενεργοποίησης της προωθητικής ενέργειας και αποτελεί έμπρακτη επιβράβευση για όσους επιλέγουν ένα φιλικό προς το περιβάλλον μοντέλο Mercedes-Benzκαι smartEQ!

Για περισσότερες πληροφορίες και τις προϋποθέσεις ένταξης στο  πρόγραμμα DriveGreenWelcome, καλέστε το 18128 ή στείλτε e-mail στο [email protected].

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω