Απόκτησε τις βασικές δεξιότητες που αποτελούν απαιτητά προσόντα διορισμού

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 24.9.2020 | 13:53 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Απόκτησε τις βασικές δεξιότητες που αποτελούν απαιτητά προσόντα διορισμού

THESSNEWS-DESK

Με βάση τις αποφάσεις και τις ανακοινώσεις των αρμόδιων υπουργείων για την κάλυψη θέσεων στο δημόσιο, είτε για τους εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας, δευτεροβάθμιας ή για τις συμβάσεις έργου σε τοπικές ή και περιφερειακές διοικητικές δομές, οι υποψήφιοι που καταθέτουν τα δικαιολογητικά τους, θα πρέπει, μεταξύ άλλων, να έχουν πιστοποίηση στη γνώση χειρισμού Η/Υ καθώς και πιστοποιητικό γλωσσομάθειας στα Αγγλικά.  

Σύμφωνα με τα τρέχοντα κριτήρια και εν όψει επικείμενων προκηρύξεων, τα Κέντρα Δια Βίου Μάθησης, Easy Education,  http://www.easy-education.gr/ σχεδιάζουν και υλοποιούν εξ αποστάσεως ολοκληρωμένες λύσεις κατάρτισης προς απόκτηση αναγνωρισμένων πιστοποιήσεων σε Πληροφορική και Αγγλικά. 

 

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Η πιστοποίηση στην Πληροφορική αναγνωρίζεται δια βίου, συνυπολογίζεται και επιπλέον μοριοδοτείται. Συγκεκριμένα:

  1. Είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ προσόν σε όλες τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ
  2. Μοριοδοτεί με 4 μονάδες σύμφωνα με το νέο σύστημα διορισμών των μόνιμων εκπαιδευτικών.
  3. Μοριοδοτεί τους υποψήφιους ωρομίσθιους εκπαιδευτικούς, διευθυντές/υποδιευθυντές, τα στελέχη εκπαίδευσης σε προκηρύξεις θέσεων από το ΙΝΕΔΙΒΙΜ για στελέχωση δομών εκπαίδευσης ενηλίκων. 
  4. Είναι απαραίτητο προσόν για κάλυψη θέσης στον ιδιωτικό τομέα.

Γενικά, η πιστοποίηση στις Νέες Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών,  είναι απαιτητό προσόν σε όλες τις προκηρύξεις θέσεων εργασίας. Μάλιστα, αποτελεί υποχρεωτικό προσόν διορισμού στον δημόσιο τομέα.

Το πρόγραμμα υλοποιείται εξ αποστάσεως και στηρίζεται αποκλειστικά στην ασύγχρονη εκπαίδευση, αυτό σημαίνει ότι οποιαδήποτε χρονική στιγμή σας εξυπηρετεί μπορείτε να μπαίνετε και να διαβάζετε το εκπαιδευτικό υλικό.

Η διαδικασία, ο συντονισμός και η ολοκληρωμένη συμμετοχή σας σε επίσημες εξετάσεις απόκτησης του απαιτητού πιστοποιητικού Πληροφορικής θα γίνει για λογαριασμό σας από μέρους μας. 

 

ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΤΕ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΕΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΔΙΟΡΙΣΜΩΝ:

Επίσης, εξετάσεις πληροφορικής δύνανται να οργανωθούν και να διεξαχθούν σε όλες τις περιφερειακές ενότητες της χώρας. Αυτό καθορίζεται με βάση τη συμμετοχή των υποψηφίων ανά περιοχή.

Η πιστοποίηση στην Πληροφορική εξ αποστάσεως χωρίζεται σε δύο διακριτά επίπεδα και ειδικότερα: 

Α) Standard Diploma - 3 ενότητες: word, excel, internet (2 μήνες)  150ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα της εξέτασης)

Β) Full Standard Diploma - 6 ενότητες : windows, word, excel, internet, powerpoint, access (3 μήνες) 300ευρώ (συμπεριλαμβάνονται τα παράβολα της εξέτασης)

 

 

 

ΑΓΓΛΙΚΑ

ΔΩΡΕΑΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ: 

Το πτυχίο στα Αγγλικά  [TOEIC]  αναγνωρίζεται στις προκηρύξεις ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα στην προκήρυξη εκπαιδευτικών. 

 

Το B2 - Lower δίνει 3 μόρια και το C1 - Advanced δίνει 5 μόρια.

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης, EasyEducation, στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, σε συνεργασία με την Ελληνοαμερικανική Ένωση, παρέχει το δικαίωμα για δωρεάν εξ’ αποστάσεως προετοιμασία και για δωρεάν άμεση συμμετοχή σε εξετάσεις Αγγλικής Γλώσσας* με σκοπό να συμβάλλει καταλυτικά στην επιμόρφωση και πιστοποίηση όσο το δυνατόν περισσότερων ενδιαφερόμενων.

Δήλωσε συμμετοχή άμεσα και απόκτησε αναγνωρισμένο πιστοποιητικό από Ελληνικό Δημόσιο, Α.Σ.Ε.Π., ιδιωτικό τομέα σε Ελλάδα και εξωτερικό, καθώς και σε ελληνικά και ξένα πανεπιστήμια. Η παραπάνω δράση δωρεάν προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις αφορά όσους έχουν ήδη γνωστικό υπόβαθρο της Αγγλικής Γλώσσας και θέλουν να δοκιμάσουν εάν μπορούν να επιτύχουν στις εξετάσεις αποκτώντας ένα επίσημο και αναγνωρισμένο πιστοποιητικό.

*ΔΩΡΕΑΝ παροχές προετοιμασίας συμμετοχής στις εξετάσεις:

1. Πρόσβαση σε ειδικευμένη πλατφόρμα τηλεκατάρτισης σε πρότυπα ελληνικών και ξένων πανεπιστημίων.

2. Παροχή εκπαιδευτικού υλικού (pastpapers).

Οι δωρεάν εξετάσεις γίνονται σε πολλά μέρη της Ελλάδας.

Κλείστε μία θέση στις διαθέσιμες εξεταστικές! 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΜΑΘΗΣΗΣ & ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΑΓΓΛΙΚΩΝ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ προς ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ TIE 

 

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της EasyEducation 23111 10186 (Καθημερινά Δευτέρα έως Παρασκευή - 10.00-17.00).

ΤαΚέντρο Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου Δύο, Easy-Education,αδειοδοτημένα από το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων / Γενική Γραμματεία Δια βίου Μάθησης (Γ.Γ.Δ.Β.Μ.), με αριθμό αδειοδότησης 192044348, εξασφαλίζουν τη σίγουρη αναγνώριση και τη μέγιστη μοριοδότηση στους εκπαιδευόμενούςτου.Με συνέπεια και συνέχεια από το 2008,  δραστηριοποιούνται στην περιφερειακή ενότητα της Ημαθίας κατέχοντας πλέον 3 δομές εκπαίδευσης συνολικής δυναμικότητας 550 τ.μ. αλλά και εξ αποστάσεως υλοποιώντας αυτοχρηματοδοτούμενα προγράμματα ή έργα υλοποίησης σε συνεργασία με αναγνωρισμένους φορείς (όπως είναι το ΚΕΔΙΒΙΜ του Παντείου Πανεπιστημίου).

Υπεύθυνος Σπουδών & Ιδιοκτήτης EasyEducation: Μουρτζίλας Νικόλαος

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω