Σία Κοσιώνη: Αν κάποιοι θέλουν να μπερδεύονται, έχουν όλο τον χώρο να το κάνουν

PEOPLE 22.9.2020 | 16:09 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Σία Κοσιώνη: Αν κάποιοι θέλουν να μπερδεύονται, έχουν όλο τον χώρο να το κάνουν

THESSNEWS-DESK

Σήμερα το μεσημέρι πέρασε το κατώφλι του πλατό του Love It η Σία Κοσιώνη και η Ιωάννα Μαλέσκου την υποδέχτηκε θερμά και η κουβέντα τους πέρασε αμέσως στον ενικό.

Η δημοσιογράφος μίλησε αρκετά για την επαγγελματική της πορεία και το δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, όμως, η συζήτηση πέρασε και σε πιο προσωπικά θέματα, όπως στην αλλαγή των μαλλιών της και την απόφασή της να τα κόψει κοντά.

«Η αλήθεια είναι ότι λίγο το φοβόμουν λόγω της δουλειάς μου. Από την άλλη δεν φοβόμουν αν μου πάει γιατί το είχα κάνει και παλαιότερα πριν με γνωρίσετε από την τηλεόραση. Ήταν κάτι που σκεφτόμουν πολύ καιρό, μη σου πω ένα και δύο χρόνια και κάποια στιγμή το έκανα. Δεν ήταν ξέσπασμα.

Πριν κουρευτώ έστειλα φωτογραφίες στον άνδρα μου. Του λέω να τα κάνω έτσι. Μου λέει προχώρα. Εάν είχα το κόκκινο φως από τον άνδρα μου δεν ξέρω αν θα το τολμούσα. Σημασία έχει εγώ να νιώθω καλά. Στο βαθμό που εγώ νιώθω καλά, εκείνος είναι σύμφωνος», είπε χαρακτηριστικά η Σία Κοσιώνη.

Έχεις νιώσει ότι πολλές φορές οι άνθρωποι προσπαθούν να εμπλέξουν το κομμάτι της επαγγελματικής σου ιδιότητας με την προσωπική. Είναι η Σία, η κα Κοσιώνη ή η κα Μπακογιάννη;», ρώτησε η Ιωάννα Μαλέσκου. Η Σία Κοσιώνη απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν υπάρχει κάτι να διαχωρίσω. Είμαι η Σία Κοσιώνη, για τους φίλους μου είμαι η Σία, για άλλους είμαι η κα Κοσιώνη, για τον άντρα μου είμαι η γυναίκα του, για τον μικρό Δήμο είμαι η μανούλα του και ελπίζω όλος του ο κόσμος. Αν κάποιοι θέλουν να μπερδεύονται, έχουν όλο τον χώρο να το κάνουν. Δεν θα μπω στη διαδικασία να εξηγήσω τον τρόπο με τον οποίο εγώ προσδιορίζω τον εαυτό μου. Να σου πω και κάτι; Και ποια είμαι εγώ να το κάνω αυτό; Δεν με αφορά. Δεν με νοιάζει. Αυτή είμαι. Τη δουλειά μου την κάνω καλά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω