ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ COVID-19 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

CITY SOCIAL 22.9.2020 | 21:20 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ COVID-19 ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΕΛΛΑΔΑ

ΓΙΑΝΝΑ ΔΗΜΗΝΑ || [email protected]

Δεν έλαβαν την μερίδα του λέοντος σε τηλεοπτικό χρόνο. Δεν είναι τα ονόματά τους κοινός λόγος.  Αξίζουν όμως τον σεβασμό μας. 

Η βράβευσή τους στην αίθουσα «Αιμίλος Ριάδης» της Helexpo, ήταν το ελάχιστο «ευχαριστώ» της Πολιτείας στο πρόσωπό τους.

Με ή χωρίς μάσκες, αλλά τηρώντας αυστηρά τα μέτρα υγιεινής και προφύλαξης, οι παρευρισκόμενοι στην εκδήλωση που παρουσίασε η Ράνια Θρασκιά, χειροκρότησαν τους αφανείς ήρωες στη Βόρεια Ελλάδα, ανθρώπους από τον χώρο της πολιτικής, της αυτοδιοίκησης, του Εθνικού Συστήματος Υγείας, των σωμάτων ασφαλείας, της εκπαίδευσης αλλά και του επιχειρηματικού κόσμου, που υπερέβαλλαν εαυτόν υπηρετώντας ή προσφέροντας υγειονομικό υλικό σε δομές του εθνικού συστήματος υγείας στη Μακεδονία και τη Θράκη.

 

 

Η Αγάπη Παπαδοπούλου της εταιρίας «Μπάρμπα Στάθης»

 

Ο πρόεδρος του Δ.Σ. της «Εγνατία Οδός»  Γιώργος Κωνσταντόπουλος, ο υφυπουργός Μακεδονίας-Θράκης, Θεόδωρος  Καράογλου, η p.r. Νάνσυ Υφαντίδου και ο πρόεδρος της «Μακεδονία Ενημέρωση» Παναγιώτης Καραμόσχος.

Η παρουσιάστρια της βραδιάς, Ράνια Θρασκιά, με τον διοικητή του ΑΧΕΠΑ Παναγιώτη Παντελιάδη, την καθηγήτρια Βιοπαθολογίας-Μικροβιολογίας του Α.Π.Θ. Λεμονιά Σκούρα και την υπεύθυνη ΜΕΘΑ και διευθύντρια του κλάδου Ιατρών ΕΣΥ Αναισθησιολογίας, Ελένη Γκέκα.

Το βραβείο στην υπουργό Παιδείας, Νίκη Κεραμέως και στον  Αλέξανδρο Κόπτση,  περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας απένειμε η κ. Νίκη Καρανταλή των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.

Τα βραβεία τους παρέλαβαν από τον περιφερειάρχη Κεντρ. Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, οι Κωνσταντίνος και Νικόλαος Κουκούντζος της «Kleemann Hellas».

Η Κωνσταντίνα Δεληαργύρη της AS Cοmpany και η Κυριακή Δοβλέτογλου της LIDL Hellas

Ο Νίκος Τσερκεζίδης πρόεδρος του Μεγάλου Χορηγού της εκδήλωσης «Recycle Greece», η Εύα Σιαμπανοπούλου της Recycle Greece Tserkezidis  και ο Γιώργος Ρίζος της P.R. Bizz.

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας συνόψισε λέγοντας «Οι δύσκολοι καιροί γεννούν ήρωες. Και οι ήρωες είναι ανάμεσα μας».

Ιωάννα Τζιρίτη και Αθηνά Νουσιοπούλου της «Isomat».

Οι Γιάννης και Νίκη Καρανταλή των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, Μεγάλοι  Χορηγοί των βραβείων «Ηρωες του Covid-19» στη Βόρεια Ελλάδα

Κανελλίνα Μπίμπα και Dr. Ηλίας Τσάκος τoυ «Embryoclinic».   

Γιάννης  Κοροκυθάκης και  Γλυκερία Καπάνταη

Η πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρ. Μακεδονίας, Βίκυ Νάκου και ο Γιάννης Παπαγεωργίου, συντονιστής Γραμματείας Ελλήνων της Διασποράς της Ν.Δ.

Ο γεν. διευθυντής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 στη Θεσσαλονίκη, Χρήστος Κιούσης με την Όλγα Κριτσιμά, γενική διευθύντρια του ομίλου των ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360.  

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω