Η Hyundai Motor αποκάλυψε το νέο Tucson - Το μέλλον είναι εδώ!

AUTO-MOTO 22.9.2020 | 08:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Η Hyundai Motor αποκάλυψε το νέο Tucson - Το μέλλον είναι εδώ!

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Τα νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά της 4ης γενιάς του Hyundai Tucson διαθέτουν την νεότερη εξέλιξη της χαρακτηριστικής σχεδίασης των προβολέων της Hyundai που ονομάζεται «Parametric Hidden Lights» καθώς επίσης και μια νέα σχεδιαστική προσέγγιση διπλής διάταξης του cockpitπου προσφέρει εξατομικευμένο χώρο, βελτιστοποιημένο αισθητικά για μια high-tech οδηγική εμπειρία. Στις πρώτες εικόνες αναδεικνύονται καινοτόμα χαρακτηριστικά που εκφράζουν την τολμηρή υπογραφή του Tucson και το πρωτοποριακό του πνεύμα.

 

"Ο προηγμένος σχεδιασμός του Νέου Tucson είναι πιστός στο πρωτοποριακό του πνεύμα και ενδυναμώνει το παιχνίδι στην πιο ανταγωνιστική κατηγορία της αυτοκινητοβιομηχανίας" δήλωσε ο κ. Sang Yup Lee, Senior Vice President και Head of Hyundai Global Design.

Η ολοκαίνουργια εξωτερική σχεδίαση του Νέου Tucson εκφράζει αυτό που οι σχεδιαστές της Hyundai αποκαλούν «Parametric Dynamics» και χρησιμοποιεί γραμμές, πρόσωπα, γωνίες και σχήματα για τη δημιουργίαλεπτομερειώνμέσω ψηφιακών δεδομένωνπου μοιάζουν με κόσμημα για να προσφέρει πρωτοφανή, τολμηρήαίσθηση σχεδιασμού. Τα παραμετρικά κρυμμένα φώτα παρέχουν μια έντονη πρώτη εντύπωση. Τα Day time Running Lights (DRL) ενσωματώνονται απρόσκοπτα στη μάσκα που μοιάζει με κόσμημα και αποκαλύπτονται μόνοόταν ενεργοποιηθούν από τον οδηγό.

Συνολικά, το νέο αμάξωμα του ολοκαίνουργιου Tucson είναι μακρύτερο και ευρύτερο από τα μοντέλα προηγούμενης γενιάς, προσφέρονταςένα μακρύκαπό και κοντούςπροβόλους σε ένααυξημένο μεταξόνιο που του δίνουνέναν κρυφό χαρακτήρα κουπέ. Πλευρικά, οι σμιλεμένες επιφάνειες δημιουργούν μια εντυπωσιακή αντίθεση μεταξύ μιας κομψής σιλουέτας και ενόςμυώδους αμαξώματος, υποδηλώνοντας κίνηση προς τα εμπρός ακόμα και όταντο όχημα είναι σταθμευμένο.

Η είσοδος στο ολοκαίνουργιο ευρύχωρο εσωτερικό του Tucson εξαφανίζει τις καθημερινές ανησυχίες μας. Εδώ, ο χώρος, η τεχνολογία και οι πληροφορίες συνδυάζονται αρμονικά. Η εξέλιξη στο εσωτερικό του Νέου Tucson οδήγησε στην τοποθέτηση του πίνακα οργάνων σε χαμηλότερη θέση ενώ παράλληλα πολυεπίπεδες, υψηλής αισθητικής επιφάνειες ενισχύουν την αίσθηση της διαφάνειας.

Αναμένουμε την στιγμή που θα έρθει επί ελληνικού εδάφους και αρχίσει η διάθεσή του στην αγορά, την οποία όπως διαφαίνεται θα αναστατώσει!

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω