«Έφυγε» από την ζωή ο Τόλης Παπαγεωργίου

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 21.9.2020 | 22:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Έφυγε» από την ζωή ο Τόλης Παπαγεωργίου

ΤHESSNEWS-DESK

Ο αγωνιστής κατά της εξόρυξης χρυσού στην Χαλκιδική, Τόλης Παπαγεωργίου «έφυγε» σήμερα από την ζωή.

Ο δημοτικός σύμβουλος Αριστοτέλη, επικεφαλής της παράταξης «Απαλλαγή» και Πρόεδρος του ελληνικού «Παρατηρητηρίου Μεταλλευτικών Δραστηριοτήτων» γεννήθηκε στην Ιερισσό Χαλκιδικής και πρωτοστάτησε στον αγώνα κατά της εξόρυξης χρυσού.

«Με θλίψη ενημερώθηκα για την απώλεια του Τόλη Παπαγεωργίου, που τον τελευταίο καιρό έδινε μια προσωπική άνιση μάχη, με την ίδια γενναιότητα και την υπερηφάνεια που χαρακτήριζαν όλους τους αγώνες του, γεγονός που του αναγνωρίζεται από όλους, είτε συμφωνούσαν, είτε διαφωνούσαν με τις απόψεις και τις επιλογές του. Ως Δήμαρχος, στο πρόσωπό του δεν αντιμετώπισα έναν αδιάλλακτο πολιτικό αντίπαλο, αλλά έναν συμπολίτη, συνεργάτη στο Δημοτικό Συμβούλιο, με τον οποίο μπορούσα να συζητώ, αντλώντας χρήσιμα στοιχεία ακόμα και μέσα από τις διαφωνίες μας. Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στους αγαπημένους του» ανέφερε σε δήλωσή του ο δήμαρχος Στέλιος Βαλιάνος.

Εισήγηση του δημάρχου σε έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα είναι να παραστεί αυτό σύσσωμο στην Εξόδιο Ακολουθία -σε συνεννόηση με τους οικείους του εκλιπόντος δεδομένων των έκτακτων περιοριστικών μέτρων λόγω πανδημίας- να κατατεθεί στεφάνι στη σορό του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου και να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή, στην επόμενη τακτική δια ζώσης συνεδρίαση του Σώματος.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω