Α.Τσίπρας στο ΡΘ: Υπάρχουν καθυστερήσεις στην εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 20.9.2020 | 17:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Α.Τσίπρας στο ΡΘ: Υπάρχουν καθυστερήσεις στην εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Σε ερώτηση του Ράδιο Θεσσαλονίκη και του Δημήτρη Συρμάτση αναφορικά με την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών απάντησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά την διάρκεια της συνέντευξης τύπου στο πλαίσιο του Thessaloniki Helexpo Forum.

«Πράγματι υπάρχουν κάποιες καθυστερήσεις από την εφαρμογή της Συμφωνίας των Πρεσπών, για τις οποίες μισή ευθύνη έχει η κυβέρνηση των γειτόνων μας και μισή η δική μας κυβέρνηση» ανέφερε αρχικά  ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Η κυβέρνηση των γειτόνων μας έχει και μία δικαιολογία, όχι μόνο την πανδημία αλλά και το γεγονός ότι ήταν σε υπηρεσιακή κυβέρνηση για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα» πρόσθεσε.

«Ως εκ τούτου εγώ θα συνιστούσα και θα εφιστούσα την προσοχή στην ελληνική κυβέρνηση, αφού την τιμά και την σέβεται και δίνει μάχες για την συμφωνία αυτή, να τηρήσει την τήρησή της» υπογράμμισε.

Όπως είπε ο κ.Τσίπρα σε σχέση με την εικόνα που έχει ο ίδιος καθώς συνομίλησε με τον κ.Ζάεφ είναι απολύτως πρόθυμοι και να καλύψουν άμεσα τις καθυστερήσεις που έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα και να αλλάξουν όλες τις ονομασίες παντού, όπως η συμφωνία ορίζει.  

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω