Θεσσαλονίκη: Έγραψαν με σπρέι και πέταξαν τρικάκια στα γραφεία της εφημερίδας «Μακεδονία»

THESSCITY 19.9.2020 | 15:52 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θεσσαλονίκη: Έγραψαν με σπρέι και πέταξαν τρικάκια στα γραφεία της εφημερίδας «Μακεδονία»

THESSNEWS-DESK

Αντιεξουσιαστές έγραψαν με σπρέι και πέταξαν τρικάκια στα γραφεία της εφημερίδας «Μακεδονία» ως ένδειξη αλληλεγγύης στους κατηγορούμενους για την ληστεία σε χρηματαποστολή ανεφοδιασμού ATM στο ΑΧΕΠΑ, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ομάδας «Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή», «στις 15/09, ανήμερα της δίκης για την απόπειρα ληστείας της χρηματαποστολής ανεφοδιασμού ATM στο ΑΧΕΠΑ, πραγματοποιήσαμε παρέμβαση με σπρέι και τρικάκια στην εφημερίδα "Μακεδονία" ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης στα άτομα που διώκονται για αυτήν την υπόθεση».

«Στον πόλεμο που μαίνεται οι διωκόμενοι και έγκλειστοι επαναστάτες πάντα θα αποτελούν υπενθύμιση για νέες εχθροπραξίες. Γιατί αρνούμαστε να ξεχάσουμε τί σημαίνει να πολεμάς. Τί σημαίνει να ρισκάρεις την ίδια σου την ελευθερία, την ίδια σου τη ζωή, για να δεις τον κόσμο αυτό κατεστραμμένο συθέμελα. Και για το λόγο αυτό αρνούμαστε να αφήσουμε τους συντρόφους μας να γίνουν έρμαια των κατασταλτικών μεθοδεύσεων, στα χέρια των μπάτσων και των δικαστών», τονίζεται.

 

ΦΩΤΟ αρχείου

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω