«Χαστούκι» Χαρδαλιά σε σε Κουμουτσάκο: Όλοι είμαστε χριστιανοί αλλά δεν το επιδεικνύουμε

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 18.9.2020 | 18:59 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Χαστούκι» Χαρδαλιά σε σε Κουμουτσάκο: Όλοι είμαστε χριστιανοί αλλά δεν το επιδεικνύουμε

THESSNEWS-DESK

Ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε την επιλογή του αναπληρωτή Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιου για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργου Κουμουτσάκου να κοινωνήσει χωρίς να τηρεί τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου κατά την ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, ο Νίκος Χαρδαλιάς σχολίασε: «Όλοι χριστιανοί είμαστε, απλά κάποιοι έχουμε επιλέξει να μην κάνουμε επίδειξη της πίστης μας» τόνισε ο υφυπουργός χωρίς να αναφέρει το όνομα του Γιώργου Κουμουτσάκου

Ο κ. Χαρδαλιάς συνέχισε λέγοντας: «Όλα τα μέλη της κυβέρνησης πρέπει να δείχνουν το καλό παράδειγμα». Θυμίζουμε πως μια άλλη εικόνα από αυτή που είναι ευρέως διαδεδομένη εξέπεμψε χθες ο βουλευτής της ΝΔ και αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, αρμόδιος για τη Μεταναστευτική Πολιτική, Γιώργος Κουμουτσάκος.

 

Κοινώνησε χωρίς μέτρα την Πέμπτη ο Γιώργος Κουμουτσάκος

Την ημέρα που ο καθηγητής Γενετικής του Πανεπιστημίου της Γενεύης, Μανώλης Δερμιτζάκης, δήλωνε στον ΣΚΑΪ ότι η θεία κοινωνία, με τον τρόπο που ακολουθείται μέχρι σήμερα, ενισχύει την ανεξέλεγκτη διασπορά του κορωνοϊού, ο Γιώργος Κουμουτσάκος πήγε να κοινωνήσει στην Αγία Σοφία Νέου Ψυχικού, χωρίς μέτρα προφύλαξης.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω