Με επιτυχία το MISS Παγκόσμιος Τουρισμός 2020

THESSCITY 16.9.2020 | 20:34 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Με επιτυχία το MISS Παγκόσμιος Τουρισμός 2020

THESSNEWS-DESK

Η ΚΥΑΝΑ, η Ελληνική εταιρεία επαγγελματικών προϊόντων κομμωτηρίου, με πολυετή παρουσία στον κλάδο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, πρόσφερε προϊόντα και πληθώρα δώρων ως Μεγάλος Χορηγόςστον 24ο Παγκόσμιο Διαγωνισμό Ομορφιάς και Τουρισμού.

Ο διαγωνισμός διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ε.Ο.Τ. & του Δήμου Αθηναίων και διεξήχθη στις 9 Σεπτέμβρη στο Ζάππειον Μέγαρο, τηρώντας πλήρως όλα τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας. Στην διοργάνωση αυτή, η οποία αποτελεί ένα σημαντικό πολιτιστικό γεγονός για την Ελλάδα, συμμετείχαν 20 διαφορετικές αποστολές από όλο τον κόσμο με σκοπό την ανάδειξη της καλλονής που θα εκπροσωπήσει τον Διεθνή τίτλο.

MISSΠαγκόσμιος Τουρισμός 2020 αναδείχθηκε ηΕλληνίδα Νατάσα Βελιανίτη, ενώ τον τίτλο της MISSKYANAInternationalαπέσπασε η εκπρόσωπος από την ΚορέαΝαμι Γιο στη βράβευση που έγινε στο κατάστημα YOURCOSMETICS στη Θεσσαλονίκη.

Η ΚΥΑΝΑ θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον κ. Κουτούλια Γιώργο, Πρόεδρο του Σωματείου Ελλήνων Μοντέλων,ιδρυτή της Ακαδημίας Μοντέλων και του FutureModelsγια τη δημιουργική και άριστη συνεργασία. Την ΚΥΑΝΑ εκπροσώπησε ο πρόεδρος της εταιρείας Γιάννης Βασιλειάδης, ο οποίος ήταν και μέλος της κριτικής επιτροπής.

 

1.            Πρόεδρος ΚΥΑΝΑ HELLASA.E. και μέλος της κριτικής επιτροπής Γιάννης Βασιλειάδης με την νικήτρια MissΠαγκόσμιος Τουρισμός 2020, Νατάσα Βελιανίτη

2.            24ος Παγκόσμιος Διαγωνισμός Ομορφιάς και Τουρισμού Ζάππειον Μέγαρο

3.            Γιάννης Βασιλειάδης, Miss Τουρισμός Αγγλία ΆναμπελΜείζελ, Δεύτερη αναπληρωματική Miss Παγκόσμιος ΤουρισμόςΚορέαΝαμι Γιο, NationalDirectorKOΡΕΑκαι Διοργανωτής τουMissΤουρισμός ΚΟΡΕΑΣ RickyJungHoon,Miss Παγκόσμιος Τουρισμός Ελλάδα Νατάσα Βελιανίτη, κ. Κουτούλιας Γιώργος, Πρώτη αναπληρωματική Miss Παγκόσμιος Τουρισμός Βραζιλία Καρία Φερείρα και Miss Φωτογένεια Λευκορωσία ΑλερίαΚίσκο.

4.            Ιωάννης Βασιλειάδης, Πρόεδρος εταιρίας ΚΥΑΝΑ – Ειρήνη Μιχαηλίδου, ΚΥΑΝΑ HairExpert - RickyJungHoon, Διοργανωτής του Miss Τουρισμός ΚΟΡΕΑΣ

5.            ΕλβίναΚασπαριάν, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων ΚΥΑΝΑ, MissKYANAInternationalκαι Γιάννης Βασιλειάδης, Πρόεδρος ΚΥΑΝΑ HELLASA.E.

6.            MissΠαγκόσμιος Τουρισμός και MissKYANAInternational 2020

7.            Επίσκεψη των διαγωνιζομένων καλλονών στο κατάστημα YOURCOSMETICSστην Ι. Δραγούμη 23, Θεσσαλονίκη

8.            Ο Ιωάννης Βασιλειάδης με τις υποψήφιες των χωρών Αργεντινής και Αγγλίας

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω