Αλ. Νικολαΐδης στο ΡΘ: Ο πρωθυπουργός ήρθε στη ΔΕΘ και μόνο για την Θεσσαλονίκη δεν μίλησε

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 15.9.2020 | 11:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αλ. Νικολαΐδης στο ΡΘ: Ο πρωθυπουργός ήρθε στη ΔΕΘ και μόνο για την Θεσσαλονίκη δεν μίλησε

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους Στέφανο Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Διαμαντίδη μίλησε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αναφερόμενος στην παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη Θεσσαλονίκη, την ομιλία του και την συνέντευξη τύπου ο κ. Νικολαΐδης είπε πως ο πρωθυπουργός «ήρθε στη ΔΕΘ για να μας μιλήσει για οτιδήποτε άλλο εκτός από τη Θεσσαλονίκη. Ήταν εκκωφαντική η απουσία οποιουδήποτε προγράμματος είχε να κάνει με την ανακούφιση της Θεσσαλονίκης».

Ο κ. Νικολαΐδης τόνισε παράλληλα, πως η κυβέρνηση έπρεπε να βρει μια φόρμουλα για να βοηθήσει όσους έχουν πληγεί από την φετινή απουσία της ΔΕΘ.

Αναφορικά με την «ανανέωση» του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Νικολαϊδης είπε πως όσον αφορά το λογότυπο είναι απλά μια προσπάθεια εκσυγχρονισμού της εικόνας, σημειώνοντας ότι «τα πρόσωπα παίζουν κομβικό ρόλο αλλά οι αλλαγές υπόκεινται από τον Αλέξη Τσίπρα οπότε η κεντρική πολιτική και η σκέψη δεν θα αλλάξει».

«Κάποιες φορές δεν σκέφτεσαι τους πόντους ή αν χάνεις ή κερδίζει επικοινωνιακά αλλά την ουσία. Οι θεσμική θέση της αξιωματικής είναι το ίδιο σημαντική με την κυβέρνηση. Είναι ο έλεγχος της κυβέρνησης από τον κόσμο», είπε ερωτηθείς για τα εθνικά θέματα προσθέτοντας πως είναι ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ να φροντίζει όλες τις παλινωδίες να τις δείξει στον κόσμο. «Μιλάμε για μείζονα εθνικά θέματα που δημιουργούν τετελεσμένα» σημείωσε.

 

Aκούστε το ηχητικό: 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω