ΕΒΕΘ: Αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης για να λύσει τα προβλήματα της αγοράς

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ 14.9.2020 | 20:19 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

ΕΒΕΘ: Αποφασιστικότητα της Κυβέρνησης για να λύσει τα προβλήματα της αγοράς

THESSNEWS-DESK

Η διοίκηση του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΒΕΘ)  διατυπώνει την εκτίμηση ότι με τα μέτρα που εξαγγέλθηκαν η Ελλάδα δείχνει προς πάσα κατεύθυνση την αποφασιστικότητά της να αντιμετωπίσει τα πολύ σοβαρά ζητήματα και τις προκλήσεις, που η οικονομία και οι επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν από την αρχή του χρόνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΕΒΕΘ:

"Με ικανοποίηση ακούσαμε τις εξαγγελίες του Πρωθυπουργού από το βήμα του Thessaloniki Helexpo Forum οι οποίες, πέραν της αντιμετώπισης ζητημάτων υψίστης σημασίας, όπως αυτών της εθνικής άμυνας, της δημόσιας υγείας και ασφάλειας, ανταποκρίνονται σε μεγάλο βαθμό στα αιτήματα του ΕΒΕΘ, όπως αυτά κατατέθηκαν πριν μια εβδομάδα στο Πρωθυπουργό για στήριξη της αγοράς και συγκεκριμένα για:

Ενίσχυση της ρευστότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων

Στήριξη των εισοδημάτων των νοικοκυριών με στόχο την ενίσχυση της ιδιωτικής κατανάλωσης και

Στήριξη της απασχόλησης και της δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας.

Με τα μέτρα που εξήγγειλε ο Πρωθυπουργός η χώρα μας δείχνει προς πάσα κατεύθυνση την αποφασιστικότητά της να αντιμετωπίσει τα πολύ σοβαρά ζητήματα και τις προκλήσεις που βιώνουμε από την αρχή του χρόνου.

Με τον τρόπο αυτό προωθείται η αποκατάσταση της εμπιστοσύνης και η βελτίωση των προσδοκιών που είναι το πρώτιστο ζητούμενο για τη λειτουργία της αγοράς και του επιχειρείν γενικότερα. Αναμένουμε να δούμε την εφαρμογή του πακέτου των μέτρων αυτών.

Το ΕΒΕΘ από τη πλευρά του θα είναι πάντα αρωγός στις προσπάθειες της Πολιτείας για επαναφορά της οικονομίας σε συνθήκες ομαλότητας και ανάπτυξης".

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω