Χρ. Γιαννούλης στο ΡΘ: Κρυάδες Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη - Αποστειρωμένη η συνέντευξη τύπου (audio)

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 14.9.2020 | 12:10 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Χρ. Γιαννούλης στο ΡΘ: Κρυάδες Μητσοτάκη από τη Θεσσαλονίκη - Αποστειρωμένη η συνέντευξη τύπου (audio)

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Την παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη  Θεσσαλονίκη τις εξαγγελίες από το βήμα του Thessaloniki Helexpo Forum αλλά και την χθεσινή συνέντευξη τύπου σχολίασε ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστος Γιαννούλης μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τους Στέφανο Διαμαντόπουλο και Δημήτρη Διαμαντίδη.

Ο κ. Γιαννούλης αρχικά αναφερόμενος σε προηγούμενες δηλώσεις του κ. Σιμόπουλου είπε πως «ακούσαμε πριν τον κ. Σιμόπουλο να λέει πράγματα που τουλάχιστον μας δροσίζουν είναι οι κρυάδες Μητσοτάκη από το διήμερο της Θεσσαλονίκης» και πρόσθεσε «εγώ θα πρότεινα να πάμε μια βόλτα στα μαγαζιά της Θεσσαλονίκης και στην αγορά για να έβλεπε ο κ. Σιμόπουλος τι ακριβώς έχει συμβεί σε αυτή την χώρα».

Ο κ. Γιαννούλης χαρακτήρισε παράλληλα «αποστειρωμένο» το περιβάλλον της συνέντευξης τύπου του πρωθυπουργού . «Είναι πρώτη φορά στα 28 χρόνια που δεν δόθηκε ερώτηση στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο που είναι το εθνικό πρακτορείο της χώρας και στην ΕΡΤ3. Άλλο πιο γαλάζια δεν μπορούσε να γίνει» πρόσθεσε.

Παράλληλα κατηγόρησε τον πρωθυπουργό για «πολιτική απάτη» λέγοντας πως «πολιτική απάτη είναι όταν λες ότι δεν θα αφήσω κανέναν μόνο και 65.000 οικογένειες είναι εντελώς μόνες.  Δεν μπορεί να λες ότι το επίδομα ειδικού σκοπού θα βοηθήσει να περάσουμε το τούνελ της κρίσης κα το επίδομα του Ιουνίου το δίνεις Αύγουστο». 

«Για τον ΟΑΣΘ (ο πρωθυπουργός) δεν βρήκε ούτε μια κουβέντα να πει. Ούτε για τα λεωφορεία της Λειψίας ούτε τα λεωφορεία που έρχονται από κάθε γωνιά της γης από κάθε αποθήκη μεταχειρισμένων» είπε αναφερόμενος στη συγκοινωνία.

«Είχαν το θράσος χθες να πουν ότι η Μόρια άνοιξε επί Σύριζα. Για όνομα του Θεού. Το 2013 κυβερνούσε ο ΣΥΡΙΖΑ ή ο Αντώνης Σαμαράς;» είπε ο κ. Γιαννούλης σχολιάζοντας την απάντηση του πρωθυπουργού σε ερώτηση για την Λέσβο στη χθεσινή συνέντευξη τύπου.

 

Ακούστε το ηχητικό

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω