Αναβρασμός στην ΝΔ για τον Σταύρο Καλαφάτη... λόγω Πολάκη

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ 12.9.2020 | 13:33 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αναβρασμός στην ΝΔ για τον Σταύρο Καλαφάτη... λόγω Πολάκη

ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Δυσαρέσκεια επικρατεί στην ΝΔ  για την μη υπερψήφιση από  «γαλάζιους» βουλευτές της άρσης της ασυλίας του Παύλου Πολάκη.

Αν και δεν επιβεβαιώνονται επισήμως, κυκλοφορούν σενάρια για αλλαγή του Γραμματέα της ΚΟ της ΝΔ Σταύρου Καλαφάτη.

Την ίδια ώρα πάντως πληροφορίες από την κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ αναφέρουν ότι είχαν ληφθεί  όλα τα μέτρα και είχε γίνει η συνήθης ενημέρωση στους βουλευτες για την ψηφοφορία.

Η  ολομέλεια της Βουλής αποφάσισε τελικά  τη μη άρση της βουλευτικής ασυλίας του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, με οριακή πλειοψηφία 84-80.

Υπενθυμίζεται ότι η άρσης ασυλίας αφορούσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση προς τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας, από τον εκδότη των «Παραπολιτικά» Γιάννη Κουρτάκη.


Συγγνώμη στον Κουρτάκη από τον υπουργό ανάπτυξης

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ζήτησε συγγνώμη από τον εκδότη των Παραπολιτικών γιατί δεν ήρθη η ασυλία του κ. Πολάκη: «Το σημερινό Γιάννη μου ήταν μία αστοχία στην οποία δεν χωρούν δικαιολογίες. Σου ζήτω δημοσίως συγγνώμη για το γεγονός, ότι και από δική μου αδράνεια, το δικαίωμα ενός πολίτου να αντιμετωπίζει τον υβριστή του ισότιμα στο Δικαστήριο καταπατήθηκε. Δεν θα επαναληφθεί», αναφέρει στην ανάρτησή του  στο tweeter ο Άδωνις Γεωργιάδης.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω