«Ώρα μηδέν» για το 53ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

AUTO-MOTO 12.9.2020 | 07:20 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Ώρα μηδέν» για το 53ο Ράλλυ Δ.Ε.Θ.

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

«Στρατισίνο και Ελ-Εμ» πλοηγοί του Ράλλυ. 

Το φετινό 53οΡάλλυ Δ.Ε.Θ. κάτω από άλλες συνθήκες θα ήταν μια από τις καλύτερες διαφημίσεις του motorsports έγιναν στην χώρα μας! Δύο θρύλοι των Ραλλύ και πολύ αξιόλογες προσωπικότητες του μηχανοκίνητου αθλητισμού  θα καθίσουν στα καθίσματα του πλοηγού αυτοκινήτου στο 53οΡάλλυ Δ.Ε.Θ.

Οι «Στρατισίνο»- «Ελ-Εμ» θα δεθούν σφιχτά στα bucket του αυτοκινήτου με το μηδέν στις πόρτες και θα οδηγήσουν μαζί στις πανέμορφες ειδικές της Χαλκιδικής έχοντας την ευκαιρία να «στρίψουν» στον Χολομώντα, την καλύτερη ειδική της Ελλάδας και να ταξιδέψουν στο χρόνο. Αν και δεν έχουν τρέξει ποτέ μαζί σε ράλλυ, αμφότεροι έχουν τριψήφιο αριθμό συμμετοχών σε αγώνες και η εμπειρία τους είναι τεράστια.

Ο «Στρατισίνο»,  Στράτης Χατζηπαναγιώτου, (φωτογραφία) Πρωταθλητής Ελλάδας στην F2 και την κατηγορία Ν έχει τρέξει τον Χολομώντα δεκάδες φορές και ο λόγος του στάζει μέλι, όταν μιλάει για αυτή την ειδική διαδρομή. Έχει κερδίσει την κατηγορία του στο Δ.Ε.Θ. πολλές φορές και παρά το γεγονός ότι ποτέ δεν κέρδισε τη γενική, είναι ο οδηγός με τα περισσότερα βάθρα από κάθε άλλον στη χωμάτινη ή μικτή εκδοχή του ράλλυ!

Ο «Ελ-Εμ», Λώρης Μελετόπουλος, τέσσερις φορές Πρωταθλητής Ελλάδας Ράλλυ δίπλα στον Άρη Βωβό, έχει διαβάσει σημειώσεις στο Ράλλυ Δ.Ε.Θ. για τον τεράστιο«Ιαβέρη» και για τον πολυπρωταθλητή Άρη Βωβό, έχοντας εμπειρία από πολλά «Ακρόπολις» και δεκάδες αγώνες του Ιταλικού Πρωταθλήματος. Είναι ιδιαίτερη τιμή για τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης να φιλοξενεί δύο οδηγούς θρύλους των Ελληνικών Ράλλυ και αισθανόμαστε περήφανοι που θα οδηγήσουν στις ειδικές διαδρομές του αγώνα.  

Το Ράδιο Θεσσαλονίκη εδώ και αρκετά χρόνια υποστηρίζει τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ράλλυ ΔΕΘ. Εφέτος είναι μια χρονιά διαφορετική από τα προηγούμενα χρόνια, καθώς η πανδημία του covid-19 δεν επιτρέπει στους θεατές να πάρουν τα βουνά, και να απολαύσουν ένα ξεχωριστό θέαμα! Μακάρι το 54ο Ράλλυ ΔΕΘ, να διεξαχθεί κάτω από άλλες συνθήκες!

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω