Στο Διαδρόμιο ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

AUTO-MOTO 12.9.2020 | 14:40 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Στο Διαδρόμιο ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

 «Τα DirtGames είναι ένας θεσμός που δημιουργεί νέα ταλέντα και οδηγούς υψηλού επιπέδου»

Ίσως για πρώτη φορά στα Ελληνικά χρονικά ένας υφυπουργός Αθλητισμού και Πολιτισμού επισκέπτεται έναν αγωνιστικό χώρο του Motorsports. Το Διαδρόμιο του Σπαθοβουνίου επισκέφθηκε την Δευτέρα, 7 Σεπτεμβρίου, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος συνομίλησε με οδηγούς αγώνωνανάμεσά τους με τον Βέλγο οδηγό Ράλι, Thierry Neuville, μηχανικούς και τεχνικά επιτελεία που προπονούνταν, ενώ παράλληλα παρακολούθησε δοκιμές εξέλιξης χωμάτινου μονοθεσίου.

Μάλιστα η αγωνιστική ομάδα της Hyundai που τις ημέρες αυτές βρίσκεται στην χώρα μας, πέραν των προπονήσεων της, πραγματοποιεί και ολιγοήμερες διακοπές, εν όψεις των επερχόμενων υποχρεώσεών της. Μάλιστα, ο κ. Αυγενάκης συνοδήγησε με τον τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού των EKO Racing DirtGames, Γιώργο Ζυμαρίδη. Τέλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού δήλωσε: «Πιστεύουμε στο ελληνικό motorsport και βρίσκομαι εδώ για στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για έναν θεσμό που δημιουργεί νέα ταλέντα, που βγάζει οδηγούς υψηλού επιπέδου και διεθνούς κλάσης.

 

Το Διαδρομιο αποτελεί την βάση των EKO Racing Dirt Games, ενός θεσμού που συμβάλει αποφασιστικά στην δημιουργία νέων ταλέντων στο Μηχανοκίνητο Αθλητισμό, μια που τα Crosscars αποτελούν παγκοσμίως την βάση της πυραμίδας εξέλιξης των νέων.  Διαπίστωσα από πρώτο χέρι, την αδρεναλίνη αλλα και την απόλυτη ασφάλεια που σου προσφέρει αυτή η μορφή των αγώνων, συνοδηγώντας με τον τρεις φορές πρωταθλητή του θεσμού Γιώργο Ζυμαρίδη».

Εμείς βλέποντας τις προθέσεις του Υφυπουργού θα θέλαμε να εκφράσουμε την αμέριστη συμπαράστασή μας σε οποιαδήποτε εκστρατεία και αν ηγηθεί προκειμένου η χώρα αυτή να γλυτώσει από την μάστιγα των τροχαίων ατυχημάτων η οποία τα τελευταία χρόνια, παρόλο που το Εθνικό μας δίκτυο έχει εκσυγχρονιστεί, πάρα ταύτα εξακολουθούν να χάνονται πολύτιμες ζωές στους δρόμους.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω