Το SKODA ENYAQ iV  υποστηρίζει τον Tour de France

AUTO-MOTO 13.9.2020 | 20:00 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Το SKODA ENYAQ iV υποστηρίζει τον Tour de France

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΤΖΕΡΤΖΕΒΕΛΗΣ || [email protected]

Μετά από το πρόσφατο  παγκόσμιο ντεμπούτο στην Πράγα, το νέο SKODA ENYAQ iV πήρε τους δρόμους και τρέχει στα εταπ του φετινού  Tour de France, του πιο φημισμένου ποδηλατικού γύρου του κόσμου.

Το suv ηλεκτρικό όχημα της SKODA, έχει έναν πολύ σημαντικό ρόλο στον φετινό Γύρο της Γαλλίας. Το ENYAQ iV αποτελεί το κόκκινο κινητό στρατηγείο του Αλυτάρχη  Christian Prudhomme,  Αλυτάρχη του Tour de France, για τρία εταπ. Το αυτοκίνητο είναι εξοπλισμένο με ένα ευρύ φάσμα εξειδικευμένης τεχνολογίας προκειμένου να εξασφαλίσει τον ομαλό συντονισμό του αγώνα.

Το  ENYAQ iV του αγώνα έχει τροποποιηθεί καταλλήλως προκειμένου να καλύψει όλες τις απαιτήσεις του αγώνα. Ενδεικτικά, διαθέτει πανοραμική γυάλινη οροφή, έξι κεραίες, ειδικές σειρήνες, ψυγείο και ένα τελευταίας τεχνολογίας κέντρο επικοινωνίας και εντολών στο πίσω μέρος. Αυτός ο εξοπλισμός επιτρέπει τη μετάδοση πληροφοριών από και προς το όχημα και ο αλυτάρχης του αγώνα είναι σε θέση από εδώ να δώσει οδηγίες και να οργανώσει την – συχνά πολύ πυκνή – κυκλοφορία των ποδηλατών. Επίσης για όσους δεν γνωρίζεται από αγώνες ποδηλασίας , το ENYAQ iV θα διατηρεί συνεχή επαφή με τους υπόλοιπους αγωνοδίκες και Μοτο του Tour de France και θα ανταλλάσει πληροφορίες μαζί τους σχετικά με την κατάσταση του αγώνα. Επιπλέον, το αμάξωμα του οχήματος φιλοξενεί τα logos των διαφόρων εταιρειών που υποστηρίζουν τον αγώνα. Απολαύστε το σχετικό video δείχνει πώς μετατράπηκε το ENYAQ iV για την 107η έκδοση του  Tour de France. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμες στο WeLoveCycling.com, τον ειδικό ιστότοπο της SKODA για την ποδηλασία.

 

Το ENYAQ iV αποτελεί μέρος ενός στόλου περίπου 250 οχημάτων που παρέχει η SKODA στους οργανωτές του Tour de France, στη 17η χρονιά της μάρκας ως επίσημου κύριου συνεργάτη του αγώνα. Στον εφετινό αγώνα, η SKODA δίνει ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα της αειφορίας και της ηλεκτρικής κινητικότητας: 30 οχήματα από τον στόλο είναι μοντέλα SKODA iV με plug-in υβριδικό κινητήριο σύστημα ή πλήρως ηλεκτρικά. Δεδομένου ότι τα οχήματα αυτά συμβολίζουν τη βιώσιμη κινητικότητα, όπως εξάλλου και το ποδήλατο, το Tour de France προσφέρει μία τέλεια πλατφόρμα επικοινωνίας στη SKODA, προκειμένου να παρουσιάσει τόσο την προηγμένη τεχνολογία της στην ηλεκτροκίνηση όσο και τη φιλοσοφία της ως μάρκα, για την αειφορία και τη βιώσιμη αυτοκίνηση, σε ένα παγκόσμιο κοινό.

Με αφορμή το εφετινό Tour de France και τον ενεργό ρόλο του ολοκαίνουργιου ENYAQiV, η SKODA ξεκινά μία εκστρατεία 360 μοιρών με τίτλο «η μεγαλύτερη οικογένεια στον κόσμο: οι ποδηλάτες», η οποία εκφράζει το πάθος της μάρκας για την ποδηλασία και τονίζει το ομαδικό πνεύμα που ενοποιεί την παγκόσμια κοινότητα ποδηλασίας. Η δραστηριότητα της SKODA στην ποδηλασία παρουσιάζεται τόσο στον ιστότοπο της εταιρείας WeLoveCycling.comόσο και στα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης και στο διαδίκτυο.

 

Εκτός της ενεργού συμμετοχής της στο Tour de France, η SKODA υποστηρίζει επίσης το Tour of Spain («La Vuelta»), τον ποδηλατικό γύρο της Ισπανίας και άλλους διεθνείς αγώνες ποδηλασίας. Υποστηρίζει επίσης πολλές εθνικές και διεθνείς δημοφιλείς αθλητικές εκδηλώσεις. Τα ποδήλατα και τα αξεσουάρ ποδηλάτων αποτελούν επίσης αναπόσπαστο μέρος της εκτεταμένης σειράς αξεσουάρ της SKODA για όλα τα μοντέλα της.

 

Δείτε πώς το SKODA ENYAQ iV μετατράπηκε σε «κινητό κέντρο ελέγχου» του Tour de France 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω