Όμορφο κόλπο για τέλεια κυματιστά μαλλιά χωρίς θερμότητα! (VIDEO)

THESSLIFE 7.6.2021 | 20:45 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Όμορφο κόλπο για τέλεια κυματιστά μαλλιά χωρίς θερμότητα! (VIDEO)

THESSNEWS-DESK

Έχεις ίσια μαλλιά και θέλεις να τους δώσεις όγκο και στυλ χωρίς να χρησιμοποιήσεις ψαλίδι ή πιστολάκι; Κυκλοφορούν πολλές ιδέες για να κάνεις τα τέλεια κυματιστά μαλλιά, αλλά ελάχιστες από αυτές δεν απαιτούν να υπάρχει θερμότητα.

 

Έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε το ψαλίδι για τις μπούκλες ή την μασιά για να κάνουμε ένα διαφορετικό χτένισμα με μπούκλες, αλλά όπως όλες μας γνωρίζουμε αυτά τα προϊόντα λόγω της θερμότητας που εκπέμπουν καταστρέφουν την τρίχα μας.

Ευτυχώς για εμάς όμως, υπάρχουν κάποια άτομα που έχουν πειραματιστεί λίγο περισσότερο καταφέρνοντας να μας δώσουν τις πιο εύκολες και έξυπνες λύσεις στο πρόβλημα μας.

Πως να κάνεις κυματιστά μαλλιά χωρίς ψαλίδι για μπούκλες!

Ο πιο κλασικός τρόπος, ο οποίος είναι αρκετά δημοφιλής τα τελευταία χρόνια, είναι οι μπούκλες με κορδέλα. Το μόνο αρνητικό σε αυτή την μέθοδο είναι ότι πρέπει να αφήσεις τα μαλλιά σου μαζεμένα τόσο όσο. Αυτό σημαίνει ότι όση πιο πολύ ώρα τα αφήσεις μαζεμένα τόσο πιο έντονο θα είναι το σημάδι από το κόψιμο της κορδέλας.

Αυτό βέβαια μπορείς να το αποφύγεις με έναν εναλλακτικό τρόπο για τον οποίο θα πρέπει μόνο να έχεις μια παλιά κάλτσα. Κι όμως άκουσες πάρα πολύ καλά.

Στην ουσία η τεχνική είναι ίδια, μιας και θα πρέπει να κόψεις την άκρη της κάλτσας όπου μπαίνουν τα δάχτυλα και να περάσεις τα μαλλιά σου μέσα από την τρύπα, μαζεύοντας τα όσο πιο ψηλά και σφιχτά μπορείς, αφού πρώτα αφήσεις κάτω την φράντζα σου.

Στην συνέχεια, θα πρέπει να χωρίσεις τα μαλλιά της κοτσίδας σου στα δύο και πιάνοντας την πρώτη τούφα να ξεκινήσεις να τυλίγεις τα μαλλιά σου στην κάλτσα, περνώντας τα από μέσα και φροντίζοντας να μην επικαλύπτουν τα υπόλοιπα μαλλιά σου επάνω στο ύφασμα της κάλτσας. Το ίδιο φυσικά θα πρέπει να κάνεις και για την άλλη τούφα, ενώ στο τέλος θα πρέπει να σταθεροποιήσεις τον κότσο σου με μερικά τσιμπιδάκια.

Τώρα το μόνο που έχεις να κάνεις είναι είτε να ξεκινήσεις να κάνεις τις δουλειές σου μέσα στο σπίτι είτε πολύ πιο απλά να κοιμηθείς. Σίγουρα θα είναι πολύ πιο αποτελεσματικό αν κοιμηθείς έχοντας τα μαλλιά σου μαζεμένα. Όταν τα ξετυλίξεις, άνοιξε τα ελαφρώς με τα δάχτυλα σου και ρίξε λίγη λακ για να σταθούν!

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω