Κεντρική Μακεδονία: Εξιχνιάστηκε πλήθος κλοπών

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 8.8.2020 | 18:11 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κεντρική Μακεδονία: Εξιχνιάστηκε πλήθος κλοπών

THESSNEWS-DESK

Πλήθος κλοπών εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς στην Κεντρική Μακεδονία.

Συγκεκριμένα:

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός ημεδαπού και μίας ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (7 Αυγούστου 2020) το βράδυ ενεργώντας από κοινού, μπήκαν σε κατάστημα ημεδαπής στις Σέρρες, από όπου αφαίρεσαν μία τσάντα που περιείχε το χρηματικό ποσό των 1.700 ευρώ, ένα κόσμημα αξίας 250 ευρώ και διάφορα προσωπικά έγγραφα. Από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Σερρών, εντοπίσθηκε και κατασχέθηκε ένα όχημα ιδιοκτησίας του άνδρα, που χρησιμοποίησαν ως μέσο διαφυγής.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ανήλικης ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, χθες (7 Αυγούστου 2020) ενεργώντας μαζί με ανήλικους συνεργούς της, προσέγγισαν ηλικιωμένη με το πρόσχημα της επαιτείας και της αφαίρεσαν μία χρυσή αλυσίδα που φορούσε στο λαιμό, αξίας 500 ευρώ σύμφωνα με την δήλωση της παθούσας.

• Από το Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, το προηγούμενο διάστημα, αφαίρεσε από την κατοχή ημεδαπής ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ, προσωπικά έγγραφα και μία τραπεζική κάρτα, με την οποία πραγματοποίησε ανέπαφες συναλλαγές σε καταστήματα, συνολικού ύψους 103 ευρώ. Σε έρευνα της οικίας της βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κλεμμένα προσωπικά έγγραφα της παθούσας.

• Από το Τμήμα Ασφάλειας Έδεσσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ημεδαπής, διότι όπως προέκυψε από την έρευνα, την 6 Αυγούστου 2020, απέσπασε τα στοιχεία της τραπεζικής κάρτας ημεδαπού, με τα οποία στην συνέχεια πραγματοποίησε συναλλαγές μέσω διαδικτύου, συνολικού ποσού 745 ευρώ.

•  Από το Τμήμα Ασφάλειας Κιλκίς σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον Δεκέμβριο του 2017, διέρρηξε κατάστημα ημεδαπής σε περιοχή του Κιλκίς και αφαίρεσε μία τσάντα με το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ και κοσμήματα αξίας 300 ευρώ.

• Από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος αλλοδαπού, καθώς όπως προέκυψε από την έρευνα, τον περασμένο Απρίλιο, παραβίασε οικία ημεδαπού στην Πιερία, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να αφαιρέσει οτιδήποτε.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω