Β. Πατουλίδου στο ΡΘ: Σύσκεψη με τον δήμαρχο Λαγκαδά μετά την κακοκαιρία – Θα έχουμε επέκταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 7.8.2020 | 11:31 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Β. Πατουλίδου στο ΡΘ: Σύσκεψη με τον δήμαρχο Λαγκαδά μετά την κακοκαιρία – Θα έχουμε επέκταση της κατάστασης έκτακτης ανάγκης

THESSNEWS-DESK

«Είμαστε στην Πολιτική Προστασία, θα φύγουμε για το δημαρχείο για συνάντηση που θα έχουμε με τον δήμαρχο Λαγκαδά, Ιωάννη Ταχματζίδη, γιατί από τις 3:00 έχουν γίνει πάνω από 120 αντλήσεις στον δήμο», είπε η αντιπεριφερειάρχης της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη σχετικά με τις καταστροφές στον δήμο Λαγκαδά.

Όπως τόνισε η κ. Πατουλίδου πυροσβεστική και μηχανήματα της περιφέρειας βγήκαν στους δρόμους για να βοηθήσουν να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που προκάλεσε η κακοκαιρία.

«Ήδη ήταν σε έκτακτη ανάγκη ένα κομμάτι του δήμου οπότε θα έχουμε μια επικαιροποίηση και επέκταση της έκτακτη ανάγκης», σημείωσε η κ. Πατουλίδου.

Σύμφωνα με την ίδια μέσα στον Λαγκαδά υπήρχαν μόνο κλήσεις στην πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων.

«Είχαμε περιουσίες που είχαν πληγεί, δεν έχουμε όμως κάτι χειρότερο οπότε θέλω να πιστεύω ότι όλα τα άλλα είναι αντιμετωπίσιμα. Σε άλλες περιοχές δεν είχαμε προβλήματα ήταν πολύ συγκεκριμένα τα προβλήματα στον Λαγκαδά», σημείωσε.

«Όποιοι δεν  χρειάζεται να κυκλοφορήσουν σε τέτοιες περιπτώσεις αν δούμε νερό δεν πάμε, για να μην χάσουμε καμία ζωή», είπε.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω