Απέχει η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης

THESSCITY 5.8.2020 | 12:39 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Απέχει η παράταξη «Θεσσαλονίκη Μαζί» από τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης

THESSNEWS-DESK

«Η παράταξη "Θεσσαλονίκη ΜΑΖΙ" καταγγέλει την "διά περιφοράς" σημερινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης και απέχει από τη διαδικασία στην οποία επιχειρείται,χωρίς διάλογο,να ληφθούν αποφάσεις για δύο εξαιρετικά σημαντικά ζητήματα για την πόλη», τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης.

«Κύριε Ζέρβα,καταφέρατε -μέσα σε λίγες ώρες-να κάνετε αντικείμενο διχασμού ένα έργο που θα έδινε πνοή στην πόλη και η πόλη θα το αγκάλιαζε.Κάνετε αβίαστα λάθη Θα βρείτε μπροστά σας το διχασμό. Εκεί οδηγεί ο “ξερολισμός”. Η Θεσσαλονίκη κ. Ζέρβα είναι μία. Δεν υπάρχει η δική σας και η δική μας. Αν εσείς επιλέγετε να είστε Δήμαρχος ορισμένων Θεσσαλονικέων,είναι δικαίωμά σας. Εμείς θα επιμείνουμε στην προάσπιση του συλλογικού συμφέροντος και της Δημοκρατίας», προστίθεται.


Αναλυτικά η ανακοίνωση

Η αντιδημοκρατική διολίσθηση στις διαδικασίες του Δημοτικού Συμβουλίου δεν έχει τέλος.

Είναι εμμονή της Διοίκησης του Δήμου, και του Δημάρχου προσωπικά, να μην επιδιώκουν τη συναίνεση και το διάλογο, αλλά την τακτική της αριθμητικής υπεροχής. Ο στόχος είναι προφανής. Να δείξουν ότι καθετί που προχωράει σ' αυτή την πόλη οφείλεται σ' αυτούς και καθετί που μένει πίσω οφείλεται στους άλλους.

Κύριε Ζέρβα,καταφέρατε -μέσα σε λίγες ώρες-να κάνετε αντικείμενο διχασμού ένα έργο που θα έδινε πνοή στην πόλη και η πόλη θα το αγκάλιαζε.

Κάνετε αβίαστα λάθη Θα βρείτε μπροστά σας το διχασμό. Εκεί οδηγεί ο “ξερολισμός”. Η Θεσσαλονίκη κ. Ζέρβα είναι μία. Δεν υπάρχει η δική σας και η δική μας. Αν εσείς επιλέγετε να είστε Δήμαρχος ορισμένων Θεσσαλονικέων,είναι δικαίωμά σας. Εμείς θα επιμείνουμε στην προάσπιση του συλλογικού συμφέροντος και της Δημοκρατίας.

Ίσως αυτές οι διαπιστώσεις να μην λένε τίποτε στο “εγώ “ σας.Ωστόσο,να γνωρίζετε πως Δήμαρχος χωρίς Δημοτικό Συμβούλιο δεν υπάρχει.

Καταλαβαίνουμε ότι δεν μπορείτε ούτε να μας ακούτε κ. Ζέρβα ,εφ'όσον, ευτυχώς για σας ,ο κορονοϊός σας απάλλαξε από το να μας βλέπετε. Δεν αντέχετε στο διάλογο,δεν αντέχετε το διάλογο.

Νομίζετε ότι ψηφίζοντας δύο αποφάσεις ,ξεμπερδεύετε και “πουλάτε εκδούλευση” στον κ. Μητσοτάκη εν όψει ΔΕΘ. Νομίζετε... Οι αποφάσεις για τη ΔΕΘ και τον ΟΑΣΘ θα στοιχειώνουν τη Διοίκηση σας. Θα φροντίσουμε γι' αυτό οι... φιμωμένοι. Θα φροντίσει ο λαός της πόλης. Διεκδικείτε με επιτυχία τον τίτλο του πιο αυταρχικού και αντιδημοκρατικού Δημάρχου που πέρασε ποτέ.

Για εμάς, η Συνεδρίαση της 5ης Αυγούστου δεν έγινε ποτέ και οι αποφάσεις της είναι άκυρες.

 

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω