Ο Κώστας Δουβαλίδης στο ΡΘ: «Η ακύρωση των αγώνων έχει επιπτώσεις στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες» (audio)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 30.7.2020 | 18:02 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ο Κώστας Δουβαλίδης στο ΡΘ: «Η ακύρωση των αγώνων έχει επιπτώσεις στην προετοιμασία για τους Ολυμπιακούς αγώνες» (audio)

ΘΕΟΔΩΡΑ ΚΑΡΑΚΙΟΥΛΑΧ || [email protected]

Ο Κώστας Δουβαλίδης, πρωταθλητής στα 110μ με εμπόδια (13,33) μιλάει στο μεσημεριανό Μαγκαζίνο του Ράδιο Θεσσαλονίκη για την αναβολή των Ολυμπιακών αγώνων το 2021 στο Τόκυο, την προετοιμασία εν μέσω πανδημίας  και τις αλλαγές που έγιναν στον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων.

Ο Δραμινός πρωταθλητής, τονίζει ότι η ακύρωση των Ολυμπιακών αγώνων, σημαίνει ακύρωση και όλων των αγώνων της χρονιάς και αυτό έχει επιπτώσεις τόσο στην προπόνηση όσο και στους αγώνες.

«Ακυρώθηκαν οι περισσότεροι αγώνες και αυτό μας βγάζει εκτός προγράμματος κάτι το οποίο είναι δύσκολο να επανέλθουμε στην κανονική καθημερινή ροή που είχαμε (πριν την πανδημία)». 

Ο πρωταθλητής των 110μ μετ εμποδίων, βρίσκεται στην 21η θέση της παγκόσμιας κατάταξης και έχει εξασφαλίσει την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του 2021.

Η πανδημία έφερε αλλαγές και στον τρόπο διεξαγωγής των αγώνων, με τους δρομείς να τρέχουν στους διαδρόμους δίχως να έχουν δίπλα τους άλλον αθλητή –μεσολαβεί ένας κενός διάδρομος μεταξύ των αθλητών- για να τηρηθούν οι αποστάσεις κάτι το οποίο «δεν βοηθάει τον συναγωνισμό μεταξύ μας» συμπληρώνει ο Κώστας Δουβαλίδης.

 

Ακούστε την συνέντευξη εδώ:

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω