Ο ΠΑΟΚ ζητά τις παραιτήσεις Τσαγκιά, Φιλόπουλου και Βρυώνη - «Συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής δικαιοσύνης»

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 10.7.2020 | 14:37 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ο ΠΑΟΚ ζητά τις παραιτήσεις Τσαγκιά, Φιλόπουλου και Βρυώνη - «Συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής δικαιοσύνης»

THESSNEWS-DESK

H ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μετά την απόφαση του CAS και ζητά τις παραιτήσεις μελών των επιτροπών Σούπερ Λιγκ και Εφέσεων της ΕΠΟ.

«Όσοι αποφάσισαν περί του αντιθέτου, η κ.Τσαγκιά και οι κ.κ.Φιλόπουλος και Βρυώνης, οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν, όχι μόνο γιατί παρότρυναν τον διασυρμό του ονόματος του ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής δικαιοσύνης στα μάτια του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου», αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση.

«Όσοι επεξεργάστηκαν σχέδια εξόντωσης του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν απέναντί τους, με αυστηρότητα, συνέπεια και νομιμότητα. Αυτά τα στοιχεία που γκρέμισαν εγκληματικές οργανώσεις και παράγκες και θα πολεμήσουν και τα τελευταία απομεινάρια τους» καταλήγει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Υπενθυμίζεται πως ο «Δικέφαλος του Βορρά», δικαιώθηκε στο Ανώτατο Αθλητικό Δικαστήριο καθώς το CAS αποφάσισε την επιστροφή των επτά βαθμών που του είχαν αφαιρεθεί για την υπόθεση περί πολυιδιοκτησίας.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η σημερινή απόφαση του CAS είναι μια καταρχήν δικαίωση σε όσα φωνάζουμε σε κάθε τόνο από την αρχή της διαδικασίας.

Μια γνωμοδότηση ενός οργάνου αποτελούμενο μεταξύ άλλων από τον κουμπάρο του Υφυπουργού Αθλητισμού, τον συνεργάτη του μάρτυρα υπεράσπισης του Ολυμπιακού και «λειτουργών» όπως η κ.Μαρούπα και ο κ.Αρκούδης, δεν μπορεί να δεσμεύει μια σειρά τακτικών δικαστών.

Όσοι αποφάσισαν περί του αντιθέτου, η κ.Τσαγκιά και οι κ.κ.Φιλόπουλος και Βρυώνης, οφείλουν σήμερα κιόλας να παραιτηθούν, όχι μόνο γιατί παρότρυναν τον διασυρμό του ονόματος του ΠΑΟΚ, αλλά και γιατί συνέβαλαν στον ντροπιασμό της ελληνικής δικαιοσύνης στα μάτια του Ανώτατου Αθλητικού Δικαστηρίου.

Όσοι επεξεργάστηκαν σχέδια εξόντωσης του ΠΑΟΚ θα συνεχίσουν να μας βρίσκουν απέναντί τους, με αυστηρότητα, συνέπεια και νομιμότητα. Αυτά τα στοιχεία που γκρέμισαν εγκληματικές οργανώσεις και παράγκες και θα πολεμήσουν και τα τελευταία απομεινάρια τους»

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω