Θεσσαλονίκη: Πορείες ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 9.7.2020 | 20:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θεσσαλονίκη: Πορείες ενάντια στο νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || [email protected]

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα πορεία στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Ειδικότερα, περίπου 200 άτομα κινούνται επί της Εγνατίας η οποία είναι κλειστή και στα δύο ρεύματα. Η πορεία θα κινηθεί μέσω του πεζόδρομου της Αγίας Σοφίας, της Τσιμισκή και θα καταλήξει στο Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

 

UPDATE 20:30

Η πορεία αυτή την ώρα βρίσκεται στο ΥΜΑΘ με τις αστυνομικές δυνάμεις να είναι ισχυρές. Οι διαδηλωτές ζητούν από την αστυνομία να αποχωρήσει.

 

UPDATE 20:10

Αυτή την ώρα σε εξέλιξη βρίσκεται δεύτερη πορεία από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και κατευθύνεται προς το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης.

 

UPDATE 19:55

Οι διαδηλωτές αυτή την ώρα βρίσκονται επί της Τσιμισκή και κατευθύνεται προς το ΥΜΑΘ. Σημειώνεται πως τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποιούν ξεχωριστή πορεία προς το ΥΜΑΘ. 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ: 

Μέλη της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς, συλλογικοτήτων, φορέων ΕΛΜΕ και του ΣΥΡΙΖΑ έχουν ήδη συγκεντρωθεί στο Άγαλμα του Βενιζέλου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τις διαδηλώσεις το οποίο ψηφίζεται σήμερα στη Βουλή.

Στον ίδιο χώρο, στο Άγαλμα του Βενιζέλου, έχουν ήδη συγκεντρωθεί και μέλη του ΠΑΜΕ για την συγκέντρωση που έχουν προγραμματίσει για τις 20:00.

Αναμένεται να ακολουθήσει πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες 

Φωτογραφίες Φωτογραφίες

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω