Κ.Μητσοτάκης για κορωνοιό: Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε  - Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 9.7.2020 | 16:12 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Κ.Μητσοτάκης για κορωνοιό: Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε - Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί

THESSNEWS-DESK

Στη χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό αναφέρθηκε κατά την έναρξη της δευτερολογίας του επί του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις του στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

Στη χαλάρωση των μέτρων για τον κορωνοϊό αναφέρθηκε κατά την έναρξη της δευτερολογίας του στη Βουλή επί του νομοσχεδίου για τις διαδηλώσεις του στη Βουλή, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Η κυβέρνηση αξιολογεί την κατάσταση και είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα ή και να χαλαρώσει μέτρα που έχουν ληφθεί», είπε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε πως «η ανάγκη για εγρήγορση από όλους είναι μεγαλύτερη από ότι ήταν πριν από ένα μήνα. Τώρα γνωρίζουμε ότι από τη στιγμή που υπάρχουν τουριστικές ροές θα υπάρχουν εισερχόμενα κρούσματα».

 

Η λεβέντικη απάντηση του Γεωργίου Ράλλη στη χούντα

«Για να περιορίσουμε στο ελάχιστο τα κρούσματα και να μην έχουμε εστίες μετάδοσης, απαιτείται να τηρούμε τα περιοριστικά μέτρα», ανέφερε ο πρωθυπουργός και τόνισε πως παρά το γεγονός ότι η κοινωνία είναι κουρασμένη οφείλουμε να εξακολουθούμε να είμαστε σε εγρήγορση.

«Πρέπει να μας προβληματίσουν τα φαινόμενα χαλάρωσης» είπε ο κ. Μητσοτάκης και διεμήνυσε πως οι έλεγχοι θα είναι αυστηροί και συστηματικοί στον τουρισμό και την εστίαση. Θα επιβάλλονται και οι κυρώσεις, πρόσθεσε και μίλησε για την ανάγκη συμμόρφωσης με τα υγειονομικά πρωτόκολλα και χρήση μάσκας.

«Δεν έχουμε δικαίωμα να χαλαρώσουμε. Ο ιός κινείται σε χαμηλά επίπεδα αλλά οφείλουμε όλοι να είμαστε προσεκτικοί», είπε ο πρωθυπουργός.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω