Χρ. Γιαννούλης: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 9.7.2020 | 20:19 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Χρ. Γιαννούλης: «Δεν είμαστε όλοι ίδιοι»

THESSNEWS-DESK

«Είναι γνωστό ποιοι καταλήστεψαν την χώρα» δηλώνει ο βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης.

“Είναι τουλάχιστον προκλητική η προσπάθεια συμψηφισμού μίας παράταξης που καταλήστεψε και χρεοκόπησε τη χώρα, με μία κυβέρνηση που δεν υπάρχει ούτε ένα στέλεχος της να έχει αγγίξει έστω και ένα ευρώ. Εργαλεία του βούρκου κάθε υπόδικος και υπόλογος που κυκλοφορεί με μία κασέτα στο χέρι». Αυτό τόνισε ο βουλευτής στην εκπομπή «Briefing» του Action24.

“Ο Πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έχουν ξεκινήσει μία αγωνιώδη προσπάθεια να πείσουν τους πολίτες ότι τελικά είμαστε όλοι ίδιοι. Ματαιοπονούν. Οι πολίτες γνωρίζουν πως στη ζυγαριά μπαίνει από τη μία ένα πεντακάθαρο κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ και από την άλλη μία βαθιά διεφθαρμένη ΝΔ» πρόσθεσε.

«Ο ελεγχόμενος από τη δικαιοσύνη και περιφερόμενος στα κανάλια υπουργός Ανάπτυξης, με τον αμετροεπή του λόγο τολμά και κουνά το δάχτυλο στον ΣΥΡΙΖΑ. Έλεος. Την ώρα που στη χώρα μας η καταγγελία Καλογρίτσα από μόνη της αποτελεί για κάποιους τεκμήριο ενοχής, τα ελβετικά δικαστήρια απογύμνωσαν από επιχειρήματα την πλευρά Καλογρίτσα και υποχρέωσαν τον επιχειρηματία να επιστρέψει τα 3 εκατομμύρια» συμπλήρωσε.

«Ο Νίκος Παππάς δεν ελέγχεται από καμία δικαστική αρχή για τα παραμύθια Καλογρίτσα. Αντίθετα στο στόχαστρο των αρχών είναι πρώην υπουργός της ΝΔ που ορεγόταν 17χρονη ανήλικη και ο νυν βουλευτής της ΝΔ, που στις συνομιλίες που κατέγραψε η ΕΥΠ, λέει στους κακοποιούς "να μείνει κάτι και για μας"» κατέληξε μεταξύ άλλων.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω