Ξήλωσαν το νέο deck στην Παραλία  - Ενοχλημένη δηλώνει η εταιρεία που έκανε τη δωρεά-  Ακόμη δεν έχει πέσει πρόστιμο στο καραβάκι που δένει στο σημείο (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΡΕΠΟΡΤΑΖ 6.7.2020 | 18:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Ξήλωσαν το νέο deck στην Παραλία - Ενοχλημένη δηλώνει η εταιρεία που έκανε τη δωρεά- Ακόμη δεν έχει πέσει πρόστιμο στο καραβάκι που δένει στο σημείο (ΦΩΤΟ+VIDEO)

ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΥΛΩΝΑΣ || [email protected]

Αποκαρδιωτική είναι η εικόνα του ξύλινου deck στην παραλία στο ύψος του Βασιλικού Θεάτρου. Οι φθορές που είχαν ήδη προκληθεί από τον καταπέλτη πλοιαρίου που εκτελεί δρομολόγια αναψυχής στο Θερμαϊκό συμπληρώθηκαν από εκτεταμένο βανδαλισμό κατά τη διάρκεια της χθεσινής νύχτας.

Ασυνείδητοι ξήλωσαν τα σανίδια από τις μεταλλικές βάσεις τους και μάλιστα τα κρέμασαν όρθια ως τρόπαια της πράξης τους. Το deck που τοποθετήθηκε πρόσφατα δωρεά γνωστής εταιρείας προς το δήμο Θεσσαλονίκης, αντικαθιστώντας το παλιό που είχε καταστραφεί, κατέληξε να έχει την ίδια και χειρότερη μοίρα.

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Μάκης Κυριζίδης δήλωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη ότι αυτό που συμβαίνει είναι ντροπή και κατάντια για όλη την πόλη. «Έχουμε βανδαλισμούς, κάποιοι πήγαν και σήκωσαν τα ξύλα, θα πάμε να το επισκευάσουμε όπως κάνουμε κάθε φορά που υπάρχει κάποια καταστροφή». Ενώ για τον τρόπο αντιμετώπισης των συμβάντων τόνισε: «Θα επιβάλλουμε πρόστιμα, σύμφωνα με το νόμο, σε όποιον πιάνουμε να το βανδαλίζει».

Παρά όμως τα όσα έχουν ειπωθεί κατά καιρούς για επιβολή προστίμων με πρόσφατο παράδειγμα το καραβάκι που προκάλεσε φθορές στο κατάστρωμα, θέμα που είχε αναδείξει το Ράδιο Θεσσαλονίκη, δεν έχει γίνει καμιά διαδικασία για την επιβολή προστίμου.

 

Ενοχλημένη η εταιρεία

Σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Θεσσαλονίκη η εταιρεία που έκανε τη δωρεά για το καινούργιο ξύλινο κατάστρωμα δηλώνει ενοχλημένη με όσα συμβαίνουν και προτίθεται να προβεί σε σχετικές ενέργειες το αμέσως επόμενο διάστημα.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο: 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω