Αν. Ευθυμίου: «Θα σταθώ αρωγός στο σχέδιο ανάπτυξης του Δήμου Καλαμαριάς»

ΠΟΛΙΤΙΚΗ 6.7.2020 | 20:04 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αν. Ευθυμίου: «Θα σταθώ αρωγός στο σχέδιο ανάπτυξης του Δήμου Καλαμαριάς»

THESSNEWS-DESK

Στο δημαρχείο Καλαμαριάς βρέθηκε η βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, Άννα Ευθυμίου, όπου συζήτησε με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, για θέματα που αφορούν την υλοποίηση έργων στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου.

Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε ο Δήμαρχος Καλαμαριάς τόσο στο ζήτημα κατασκευής μαρίνας σκαφών αναψυχής, όσο και στην κατασκευή του καταφυγίου αλιευτικών σκαφών και τις προσπάθειες που πραγματοποιεί για την ένταξη του έργου στο επιχειρησιακό πρόγραμμα αλιείας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Παράλληλα, ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στο αίτημα του Δήμου Καλαμαριάς προς το ΤΑΙΠΕΔ για την αξιοποίηση της Πλαζ Αρετσούς.

Επίσης, ο κ. Δαρδαμανέλης ενημέρωσε τη βουλευτή για τις εργασίες καθαρισμού στο πρώην στρατόπεδο Κόδρα από υπηρεσίες του Δήμου Καλαμαριάς, που πραγματοποιήθηκαν τόσο για υγειονομικούς λόγους, όσο και για την ακίνδυνη διέλευση των πολιτών. Στο πλαίσιο αυτό, η Άννα Ευθυμίου θεωρεί σημαντικές για τους δημότες του Δήμου Καλαμαριάς τις διαδικασίες που προωθούνται από το Δήμο για την απομάκρυνση των αδέσποτων ζώων που βρίσκονται στο χώρο του πρώην στρατοπέδου, με την υιοθέτησή τους από φιλόζωους.

Για την επέκταση του μετρό Θεσσαλονίκης στην Καλαμαριά, ο δήμαρχος ανέλυσε στη βουλευτή τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Δήμος για την αξιοποίηση και ανάδειξη των χώρων πλησίον των σχεδιασμένων στάσεων του μετρό, αναφερόμενος στο αίτημα του δήμου να ενταχθεί στις χρηματοδοτήσεις του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.

«Συναντήθηκα με τον Δήμαρχο Καλαμαριάς, Γιάννη Δαρδαμανέλη, προκειμένου να συζητήσουμε για θέματα που απασχολούν τη δημοτική αρχή αλλά και τους δημότες  στο πλαίσιο των επαφών που πραγματοποιώ με φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης. Αναγνωρίζοντας τις προσδοκίες και προσπάθειες της διοίκησης του Δήμου Καλαμαριάς για την επίλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζει, ως βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης, θα επεξεργαστώ τα προβλήματα τους και θα σταθώ αρωγός για την επίλυση τους, στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών μου αρμοδιοτήτων, πάντα με στόχο την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής των δημοτών του Δήμου Καλαμαριάς», δήλωσε η Άννα Ευθυμίου.

 

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω