Αναζητά αντίδραση στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

ΑΘΛΗΤΙΚΑ 4.7.2020 | 13:30 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Αναζητά αντίδραση στην Κρήτη ο ΠΑΟΚ

THESSNEWS-DESK

Χάνοντας από την ΑΕΚ στην έδρα του, ο ΠΑΟΚ μπαίνει στο δεύτερο μισό των πλέι οφ, ξέροντας ότι το εισιτήριο για το Champions League προϋποθέτει να κάνει καλύτερη συγκομιδή από την ΑΕΚ.

Και στο Ηράκλειο, απέναντι στον μαχητικό, αλλά χωρίς ακόμα νίκη, ΟΦΗ, θα προσπαθήσει να κρατήσει την ελπίδα ζωντανή. Η ομάδα της Κρήτης έδειξε δύσκολος αντίπαλος στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, αλλά και στην Τούμπα πριν από λίγες μέρες.

 

Μεταξύ τους

Σύμφωνα με την Super League, παίζουν για πέμπτη φορά μέσα στο 2020 και έκτη φορά στη σεζόν, αφού βρέθηκαν αντίπαλοι στο Κύπελλο τον Ιανουάριο και ο ΠΑΟΚ νίκησε με 3-0 στο Ηράκλειο και 4-1 στην Τούμπα. Το Νοέμβριο είχε νικήσει πάλι στο Ηράκλειο με 1-0 στον πρώτο γύρο, ενώ νίκησε και 4-0 στην Τούμπα τον Φεβρουάριο για το πρωτάθλημα, όπως και πριν από δύο εβδομάδες στα πλέι οφ.

Στην πορεία του για το πρωτάθλημα πέρσι, ο ΠΑΟΚ νίκησε άλλες δύο φορές τον ΟΦΗ, κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ έχει κερδίσει και τα επτά τελευταία επίσημα μεταξύ τους, με 22-3 τέρματα. Σε τρία παιχνίδια ο ΠΑΟΚ πέτυχε από τέσσερα γκολ, ενώ σε άλλα τρία από τρία γκολ.

Στα εννέα από τα δέκα τελευταία παιχνίδια τους μπαίνουν  τουλάχιστον τρία γκολ, με εξαίρεση το 0-1 στο Ηράκλειο τον περασμένο Νοέμβρη.

Όταν πέρσι ο ΠΑΟΚ νίκησε δύο φορές τον ΟΦΗ, ήταν κάτι που συνέβαινε μετά από 10 χρόνια.

Στα 10 τελευταία επίσημα ο ΠΑΟΚ έχει εννέα νίκες και ο ΟΦΗ μια. Τον Φεβρουάριο του 2015 στο Ηράκλειο. Η τελευταία τους ισοπαλία ήταν τον Σεπτέμβριο του 2013 στο Ηράκλειο 1-1.

 

Η ιστορία

Νίκες ΟΦΗ: 23

Ισοπαλίες: 19

Νίκες ΠΑΟΚ: 43

 

Με γηπεδούχο τον ΟΦΗ

Νίκες ΟΦΗ: 22

Ισοπαλίες: 12

Νίκες ΠΑΟΚ: 8
 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω