Θεσσαλονίκη: Ρομά έκλεψαν 28 αυτοκίνητα

THESSCITY 2.7.2020 | 08:39 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θεσσαλονίκη: Ρομά έκλεψαν 28 αυτοκίνητα

THESSNEWS-DESK

15χρονος Ρομά κατηγορείται για δεκάδες κλοπές οχημάτων στη Θεσσαλονίκη. Συνελήφθη χθες επ’ αυτόφωρο στον Εύοσμο, μετά από καταδίωξη του κλεμμένου οχήματος που επέβαινε. Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία και του συνεργού του. Δρούσαν κυρίως στη Δυτική Θεσσαλονίκη, στο κέντρο και στην Καλαμαριά. Από τον περασμένο Μαρτίου έκλεψαν 28 οχήματα!

Στην αυτόφωρη σύλληψη 15χρονου ημεδαπού προχώρησαν ξημερώματα της 01-07-2020 αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης Θεσσαλονίκης, όταν τον ακινητοποίησαν σε περιοχή του Ευόσμου, μετά από καταδίωξη του κλεμμένου οχήματος που επέβαινε.

Ταυτοποιήθηκαν επίσης τα στοιχεία του συνεργού του, που αναζητείται, με τον οποίο νωρίτερα και προκειμένου να αποφύγουν επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, είχαν αναπτύξει ταχύτητα.

Στο πλαίσιο των ερευνών που διεξήγαγαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Παύλου Μελά προέκυψε ότι, οι προαναφερόμενοι, κατά το χρονικό διάστημα Μαρτίου έως και 1 Ιουλίου 2020, δρώντας στο ευρύτερο πολεοδομικό συγκρότημα Θεσσαλονίκης και κυρίως στη δυτική Θεσσαλονίκη, στο κέντρο πόλης και στην περιοχή της Καλαμαριάς, προέβησαν από κοινού στη διάπραξη συνολικά 28 κλοπών οχημάτων.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε σχετική δικογραφία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό τυχόν άλλων παθόντων.

 

Φωτογραφία από TheDigitalWay από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω