Δικηγόρος 26χρονης στο ΡΘ: Αδύνατο μια κοπέλα να ήθελε να πατήσει έναν άνθρωπο

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ 1.7.2020 | 10:22 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Δικηγόρος 26χρονης στο ΡΘ: Αδύνατο μια κοπέλα να ήθελε να πατήσει έναν άνθρωπο

THESSNEWS-DESK

Σοκαρισμένη είναι η 26χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού στο Μέγαρο Μουσικής, μετά την σύλληψη της για ανθρωποκτονία από δόλο.

«Μετά το αρχικό σοκ έχει δεύτερο με την αλλαγή της κατηγορίας . Σήμερα θα λάβουμε το πρόσθετο υλικό που συγκεντρώθηκε από τις έρευνες της αστυνομίας», τόνισε ο συνήγορος της Αντώνης Κούδρογλου, μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκη και τον Στέφανο Διαμαντόπουλο.

«Είναι αδύνατο μια κοπέλα να ήθελε να πατήσει έναν άνθρωπο που ήταν στο έδαφος και χτυπημένος ήδη», υπογράμμισε παράλληλα.

Σύμφωνα με τον κ. Κούδρογλου η 26χρονη βρέθηκε στο σημείο για άσχετο λόγο συνοδευόμενη από ένα τρίτο πρόσωπο και όπως είπε υπήρξαν καταθέσεις ανθρώπων που είπαν ότι η κοπέλα αυτή δεν φαίνεται να αντελήφθη τι συνέβη για να το έκανε επίτηδες.

«Η κοπέλα οδηγούσε ένα αμάξι με λίζινγκ. Ιδιοκτήτης ήταν ο 48χρονος» πρόσθεσε ενώ όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει σχέση μεταξύ τους απάντησε: «Σαφώς έχουν σχέση μεταξύ τους δεν την αρνήθηκαν ποτέ» σημειώνοντας ότι περιμένει να μάθει αν είναι όντως ο 48χρονος ο διοργανωτής όπως αναφέρεται στο νεώτερο δελτίο τύπου της αστυνομίας.

Παράλληλα ο κ. Κούδρογλου είπε πως υπήρξε μια έντονη συζήτηση μεταξύ τους για ένα σοβαρό θέμα και πως στο σημείο είχε βρεθεί για βόλτα και για να συζητήσει με τον 48χρονο.

Υπενθυμίζεται ότι η 26χρονη πέρασε χθες το κατώφλι του εισαγγελέα και πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω