Τουρισμός Για Όλους: «Έπεσε» η πλατφόρμα για τις επιδοτούμενες διακοπές (ΦΩΤΟ)

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 30.6.2020 | 17:50 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Τουρισμός Για Όλους: «Έπεσε» η πλατφόρμα για τις επιδοτούμενες διακοπές (ΦΩΤΟ)

THESSNEWS-DESK

Μεγάλη φαίνεται πως είναι η επιθυμία των Ελλήνων πολιτών να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα επιδοτούμενων διακοπών «Τουρισμός Για Όλους», καθώς από νωρίς το πρωί λόγω της μεγάλης επισκεψιμότητας , «έπεσε », η ιστοσελίδα  www.tourism4all.gov.gr.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1,  στελέχη του υπουργείου διαβεβαίωσαν ότι το πρόβλημα θα λυθεί σύντομα, καθώς σε εξέλιξη βρίσκονται εργασίες αναβάθμισης.

Πηγές από το Υπουργείο Τουρισμού διαμήνυσαν ότι θα δοθεί μικρή παράταση, προκειμένου όλοι οι ενδιαφερόμενοι να προλάβουν να καταθέσουν την αίτησή τους.

Η πλατφόρμα για τις δηλώσεις συμμετοχής των δικαιούχων στο πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους»,  του Υπουργείου Τουρισμού,  είναι ανοιχτή  από χθες το βράδυ. 

Η υποβολή των δηλώσεων γίνεται μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής www.tourism4all.gov.gr  και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 5 Ιουλίου.

 


 

Οι αιτήσεις γίνονται με βάση το τελευταίο ψηφίο του ΑΦΜ στις εξής ημερομηνίες:

• Δευτέρα, 29 Ιουνίου και Τρίτη, 30 Ιουνίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 0 - 1 - 2

• Τετάρτη, 1η Ιουλίου – ΑΦΜ που τελειώνουν σε 3 - 4 - 5

• Πέμπτη, 2 Ιουλίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 6 - 7

• Παρασκευή, 3 Ιουλίου – ΑΦΜ που λήγουν σε 8 - 9


Ως δικαιούχοι του προγράμματος ορίζονται όλα τα φυσικά πρόσωπα τα οποία έχουν υποβάλει Δήλωση Φορολογίας Εισοδήματος Φυσικών Προσώπων για το φορολογικό έτος 2018 σύμφωνα με τη Δημόσια Πρόσκληση.

Με το πρόγραμμα «Τουρισμός Για Όλους», η ελληνική κυβέρνηση διαθέτει 30 εκατομμύρια ευρώ από τον κρατικό προϋπολογισμό προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε 250.000 δικαιούχους και ωφελούμενούς τους να απολαύσουν σχεδόν μία εβδομάδα διακοπών σε μια σειρά από πανέμορφους προορισμούς, σε όλη τη χώρα.


Φωτογραφία από Christophe Schindler από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω