Προθεσμία πήρε η 26χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού (ΦΩΤΟ)

THESSCITY 30.6.2020 | 13:01 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Προθεσμία πήρε η 26χρονη που κατηγορείται για τον θάνατο του Βούλγαρου οπαδού (ΦΩΤΟ)

THESSNEWS-DESK

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε η 26χρονη που συνελήφθη για την υπόθεση θανάτου του 28χρονου Βούλγαρου οπαδού, τον περασμένο Ιανουάριο, στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής, στη Θεσσαλονίκη.

Η γυναίκα συνελήφθη χθες δυνάμει σχετικού Εντάλματος για ανθρωποκτονία με δόλο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ταυτοποιήθηκαν και τα στοιχεία οπαδών του ΠΑΟΚ που εμπλέκονται  στο συμβάν.

Πρόκειται για 5 ημεδαπούς ηλικίας 24 έως 48 ετών σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για διατάραξη κοινής ειρήνης, σωματικές βλάβες κατά συναυτουργία, αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις και παράβαση του Νόμου περί όπλων.

Για την ίδια υπόθεση είχαν συλληφθεί, με την αυτόφωρη διαδικασία, άλλοι δύο ημεδαποί 26 και 24 ετών, όπως επίσης και η προαναφερόμενη 26χρονη γυναίκα για τροχαίο ατύχημα με εγκατάλειψη.

Από τη συνεχιζόμενη έρευνα προέκυψε ότι, οι εμπλεκόμενοι στην υπόθεση συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Μεγάρου Μουσικής έπειτα από καθοδήγηση και πληροφορίες που τους παρείχαν ο 48χρονος και η 26χρονη και ανέμεναν προκειμένου να εκδηλώσουν την επίθεση.

Σημειώνεται ότι το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο με το οποίο παρασύρθηκε ο αλλοδαπός, το είχε εκμισθώσει ο 48χρονος άντρας από εταιρεία ενοικιάσεως αυτοκινήτων.

 

Δείτε φωτογραφίες

Φωτογραφίες Φωτογραφίες

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω