Θεσσαλονίκη: Σούφρωσε πάνω από 5.000 ευρώ από καταστήματα και γραφεία

THESSCITY 30.6.2020 | 11:44 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Θεσσαλονίκη: Σούφρωσε πάνω από 5.000 ευρώ από καταστήματα και γραφεία

THESSNEWS-DESK

Εξιχνιάστηκαν, στο πλαίσιο συνεχιζόμενων αστυνομικών ερευνών, υπόθεση ληστείας και επτά περιπτώσεις κλοπής στη Θεσσαλονίκη. Ταυτοποιήθηκαν ως δράστες έξι συνολικά άτομα.

Ειδικότερα, κατά το τελευταίο 24ωρο, αστυνομικοί των Τμημάτων Ασφαλείας Λευκού Πύργου και Χαριλάου - Αναλήψεως, εξιχνίασαν υπόθεση ληστείας και επτά περιπτώσεις κλοπής, που έλαβαν χώρα σε περιοχές εδαφικής τους αρμοδιότητας κατά τα παρελθόντα έτη.

 

Συγκεκριμένα σχηματίστηκαν δικογραφίες σε βάρος:

• 41χρονου ημεδαπού, καθώς στο πλαίσιο της προανάκρισης και με τη βοήθεια σύγχρονων και εξειδικευμένων μεθόδων ανάλυσης πειστηρίων και συλλεχθέντος υλικού, προέκυψε ότι κατά το χρονικό διάστημα Απριλίου 2007 – Φεβρουαρίου 2018, αφού εισήλθε σε τέσσερα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και δύο γραφεία, αφαίρεσε το συνολικό χρηματικό ποσό των 5.153 ευρώ και μία χρυσή λίρα.

• τεσσάρων νεαρών ημεδαπών – μέλη συμμορίας-, οι οποίοι τον Απρίλιο του 2019, ενεργώντας από κοινού και με χρήση σωματικής βίας αφαίρεσαν από πεζό ημεδαπό τσάντα που περιείχε χρηματικό ποσό και κινητό τηλέφωνο.

• 19χρονου αλλοδαπού για κλοπή κινητού τηλεφώνου από διερχόμενη πεζή.

 

Οι σχετικές δικογραφίες θα υποβληθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω