«Χρυσό συμβόλαιο» για Χάρι και Μέγκαν – Τι ποσό θα παίρνουν για κάθε ομιλία τους

PEOPLE 29.6.2020 | 18:54 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

«Χρυσό συμβόλαιο» για Χάρι και Μέγκαν – Τι ποσό θα παίρνουν για κάθε ομιλία τους

THESSNEWS-DESK

Ασύλληπτο το ποσό που θα λαμβάνουν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι για κάθε ομιλία τους καθώς θα πληρώνονται ένα εκατομμύριο δολάρια.

Το διάσημο, πρώην βασιλικό ζευγάρι, την προηγούμενη εβδομάδα προσέλαβε μάνατζερ για αυτήν του τη δραστηριότητα υπογράφοντας συμβόλαιο με το Harry Walker Agency, εταιρεία με την οποία συνεργάζονται και άλλοι διάσημοι ομιλητές όπως οι Μπαράκ και Μισέλ Ομπάμα, Μπιλ και Χίλαρι Κλίντον και Όπρα Γουίνφρεϊ.

Το περιζήτητο ζευγάρι θα πραγματοποιεί διαλέξεις αναπτύσσοντας θέματα σημαντικά για τη ζωή και τον κόσμο, σύμφωνα με το Town & Country.

«Τα θέματα θα αφορούν σε μεγάλο βαθμό τα κοινωνικά ζητήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος τώρα, συμπεριλαμβανομένης της φυλετικής δικαιοσύνης και της ισότητας των φύλων, της ψυχικής υγείας, των ζητημάτων που επηρεάζουν τις γυναίκες και τα κορίτσια και το περιβάλλον, καθώς και τις αλληλεπιδράσεις αυτών των θεμάτων… Πολλοί από τους τομείς και τα θέματα που θα καλύπτονται στις διαλέξεις θα σχετίζονται με το ίδρυμα και την αποστολή του Archewell, που είναι η νέα τους φιλανθρωπική οργάνωση», αναφέρει το περιοδικό.

 

Πηγή φωτογραφίας The Duke and Duchess of Sussex στο instagram

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω