Εθελοντές έσωσαν ηλικιωμένη από πνιγμό στην Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

THESSCITY 29.6.2020 | 16:20 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Εθελοντές έσωσαν ηλικιωμένη από πνιγμό στην Χαλκιδική (ΦΩΤΟ)

THESSNEWS-DESK

Τη ζωή μίας ηλικιωμένης 75 ετών, η οποία βρέθηκε μπρούμυτα στη θάλασσα χωρίς αναπνοή, έσωσαν εθελοντές σήμερα το μεσημέρι, στη Σίβηρη.

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανάρτηση στη σελίδα KIDS SAVE LIVES το περιστατικό σημειώθηκε στις 13:00. Άμεσα ειδοποιήθηκε το 166 και πιστοποιημένοι ανανήπτες της κοινότητας.

Επίσης στο σημείο μετέβη και ο εθελοντής της ΕΟΔ και εκπαιδευτής του KIDS SAVE LIVES και ΕΕΕΠΦ Γιάννης Καραγιάννης, ο οποίος με τη βοήθεια της εκπαιδευμένης γυναίκας του Δώρας Πηγητσάκη και έχοντας πάρει τα κατάλληλα Μέσα Ατομικής Προστασίας, ξεκίνησαν Καρδιοπνευμονική Αναζωογόνηση με τις νέες οδηγίες προσαρμοσμένες σε COVID-19.

Η 75χρονη γυναίκα έδειξε σημεία ζωής μετά από δύο λεπτά περίπου, αποκτώντας πλέον δική της αναπνοή, αναφέρεται στην ανάρτηση και προστίθεται:

«Το ασθενοφόρο της Κασσάνδρας την παρέλαβε ζωντανή και καταβάλλει πλέον προσπάθεια διακομιδής στο Κέντρο Υγείας Κασσανδρείας και το Νοσοκομείο Πολυγύρου για να διαφύγει τον κίνδυνο της ζωής της», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Η σχετική ανάρτηση: 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω