Μέχρι σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

ΚΟΙΝΩΝΙΑ 30.6.2020 | 07:59 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Μέχρι σήμερα η υποβολή αιτήσεων για τις παιδικές κατασκηνώσεις

THESSNEWS-DESK

Παρατάθηκε έως σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου η ημερομηνία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής των δικαιούχων στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα για παιδιά, ΛΑΕ/ΟΠΕΚΑ. Υπενθυμίζεται, ότι η υποβολή αυτών των αιτήσεων έληγε σήμερα, 26 Ιουνίου.

Ωστόσο, ο Οργανισμός Προνοιακών Επιδομάτων και Κοινωνικής Αλληλεγγύης (ΟΠΕΚΑ) διευκρινίζει ότι λόγοι, οι οποίοι σχετίζονται με τεχνικές δυσκολίες, οδήγησαν τον Οργανισμό στην απόφαση να παρατείνει την ημερομηνία υποβολής, προκειμένου να δοθεί σε όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά δικαιούχων η δυνατότητα συμμετοχής τους στα κατασκηνωτικά προγράμματα.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σε περιπτώσεις δικαιούχων γονέων για τους οποίους, κατά τη διαδικασία ηλεκτρονικής συμπλήρωσης της αίτησης, δεν εμφανίζεται κάποιο από τα τέκνα τους ή όλα τα τέκνα, παρακαλούνται να αποστείλουν ηλεκτρονικά στη διεύθυνση [email protected] τα εξής στοιχεία:

- ΑΜΚΑ γονέα

- ΑΜΚΑ τέκνου

- Επώνυμο τέκνου

- Όνομα τέκνου

- Πατρώνυμο τέκνου

- Μητρώνυμο τέκνου

- Έτος γέννησης τέκνου

- Τηλέφωνο επικοινωνίας

Στη συνέχεια, ο δικαιούχος θα ειδοποιηθεί με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ώστε να μπορεί ο ίδιος πια να προβεί στην καταχώριση της αίτησής του. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας είναι ο γονέας, που έχει έμμεσα ασφαλισμένα τα τέκνα στη μερίδα του, να δικαιούται τις παροχές.

Φωτογραφία από Sasin Tipchai από το Pixabay

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω