Καρδία: Ενημέρωση για την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου

THESSCITY 29.6.2020 | 22:32 Στείλτε το με email Εκτυπώστε το

Καρδία: Ενημέρωση για την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου

THESSNEWS-DESK

Για την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου ενημερώνονται την Τετάρτη 1 Ιουλίου οι κάτοικοι της Καρδίας από την ΕΔΑ ΘΕΣΣ.

Την Κοινότητα Καρδίας επισκέπτεται την ερχόμενη Τετάρτη 1 Ιουλίου 2020 το ειδικό όχημα ενημέρωσης της ΕΔΑ ΘΕΣΣ το οποίο θα βρίσκεται έξω από την Κοινότητα και στην οδό Βυζαντίου από τις 10:00 έως τις 17:00 το απόγευμα, με σκοπό την αναλυτική ενημέρωση των πολιτών για την ασφαλή χρήση του φυσικού αερίου με γνώμονα τον Κώδικα Διαχείρισης Δικτύου Διανομής Φυσικού Αερίου.

Παράλληλα θα γίνει καταγραφή του ενδιαφέροντος των πολιτών για σύνδεση με το δίκτυο φυσικού αερίου.

«Ειδικότερα, με γνώμονα την αναλυτική ενημέρωση των πολιτών, για την επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου και την ασφαλή χρήση του, επισκέπτεται μεθαύριο Τετάρτη την Κοινότητα Καρδίας, το Όχημα Εξυπηρέτησης Καταναλωτών της ΕΔΑ ΘΕΣΣ με το προσωπικό της, όπου και θα υποδέχεται όλους τους ενδιαφερόμενους συνδημότες μας – κάτοικους της περιοχής , με σκοπό να τους ενημερώσει και να καταγράψει το ενδιαφέρον σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι συνδημότες μας μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινότητα ή με τον Πρόεδρο κ. Ιωακείμ Τρικαλιάρη» αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση του δήμου Θέρμης.

 

THESSNEWS / NEWSLETTER


Επάνω